Home ISTRA Futsal Iz Istre otišao još jedan mladi pulski futsal dragulj

Iz Istre otišao još jedan mladi pulski futsal dragulj

SHARE

Nakon nedavnog odlaska Davida Mataje u Tuzlu Salines City i Nikole Badrova u Futsal Dinamo, još će jedan mladi futsal igrač otići iz Pule. Naime, mladi Emran Nerovčić se aktivno bavio velikim nogometom nastupajući u mlađim kategorijama za NK Vodnjan, NK Istra Pulu, NK Mladost Fažanu, kao i igrajući prvoligaški nogomet za NK Istru 1961.

Danas 18-godišnji talentirani nogometaš odlazi put Slavonije gdje će pokušati izboriti elitni razred hrvatskog futsala. Uspješno nastupajući za srednje školsku ekipu u Izraelu, opredijelio se za futsal, te su njegove odlične igre za MNK Futsal Pula, uočili iz MNK Aurelia Futsal iz Vinkovaca, člana Druge HMNL Istok i sa Nerovčićem potpisali ugovor. Emranu želimo puno uspjeha i što manje ozljeda!

„Osjećam se vrlo uzbuđeno jer je sve novo preda mnom, ali isto tako sam spreman na sve što me čeka! S ekipom sam dobro upoznat. Neke igrače već znam iz kampa reprezentacije te smo ostali u dobrom odnosu i nakon toga. Što se tiče sezone očekujem da će biti naporna i teška, ali i da ćemo da ti sve od sebe da na kraju osvojimo prvenstvo“, rekao je mladi Nerovčić za službenu stranicu kluba.