Home Nogomet Istra 1961 Izlet u Maksimir bez velike nade u pozitivan rezultat

Izlet u Maksimir bez velike nade u pozitivan rezultat

Odlazak u Maksimir u ovom je trenutku najbolje moguće gostovanje za pulsku veselu družinu. Utakmica je to u kojoj objektivno Puljani nemaju što tražiti, ali mogu skupo prodati vlastitu kožu. Ukoliko podignu intenzitet i ukoliko se ne budu ponašali kao protiv Varaždina proteklog petka.

Bolje je, dakako, već sada, kada izgledaš kao slučajni sudionik najelitnijeg natjecanja riješiti se tih utakmica sa velikom četvorkom, pa možda negdje do polovice kolovoza, ili do njegovog kraja okupiš ekipu koja će imati štogod reći i pokazati.

U petak ipak, vrlo vjerojatno nemaš što ni reći ni što pokazati. Gostovanja u Maksimiru su u 99,9% slučajeva završavala onako kako su završavala, pa o tebi ne ovisi puno toga. Posebno ne u ovom trenutku u kojemu se nalazi pulska momčad koja zaista izgleda kao da je okupljena zbrda-zdola, kao da je ekipirana na način “neka dođe tko može, tko ima vremena, čisto da se malo družimo i upoznamo”.

Znamo li da nakon puta u Maksimir sljedeće kolo stiže u Pulu Osijek, premda i oni izgledaju kao slučajna momčad, mogućnosti pulske družbe vidjeti ćemo tek 13. kolovoza kada gostuju na Šubićevcu, a do tada se nadajmo da će osobe odgovorne za izgled pulske momčadi napraviti sve što je u njihovoj moći da od polovice kolovoza nadalje gledamo pulskoga prvoligaša svijetlijim očima.

Susret u Maksimiru na rasporedu je ovoga petka od 21:00, a mir tijekom utakmice održavati će Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline sa svojim pomoćnicima Bojanom Zobenicom iz Velike Gorice i Alenom Jakšićem iz Solina. Sve zajedno nadgledati će ih VAR sudac Zdenko Lovrić koji će do Maksimira potegnuti iz Đakova.

Previous articleATP UMAG: Kraj za Hrvate
Next articleStefan Antanasković novi član momčadi s Tivolia!