Home Nogomet Treća HNL Zapad Jadran odigrao prvi susret, onaj međusobni

Jadran odigrao prvi susret, onaj međusobni

SHARE

Trebali su danas na Velom Joži odigrati pripremni susret juniori pulske Istre 1961 i porečki trećeligaš, no taj je susret otkazan, pa su dan iskoristili seniori Jadrana za međusobno sučeljavanje.

U konačnici, trener Dalibor Šuran može biti zadovoljan prikazanim, obzirom da su momci prvi puta u prilično natjecateljskom duhu odradili susret koji je obilovao pogotcima premda se igralo samo 2 x 30 minuta.

No, za prvi puta bilo je sasvim dovoljno.

Minimalnu je pobjedu odnijela momčad “plavih” za koje su po dva pogotka postigli Abramović i Murati, a po jednom su put do mreže Davida Terlevića pronašli Tomić i Al Tharwan.

Ni “bijeli” nisu ništa manje pokazali, no ipak su za jedan gol poraženi, a strijelci za bijelu momčad bili su Vlizlo, Bernobić, Sumić i dva puta ponajbolji strijelac Jadrana, Mate Ivetić.

“Plava” je momčad nastupila u sastavu Pavlić, Šverko, Miloš, Ilić, Grahovac, Mendiković, Al Tharwan, Lepinjica, Abramović, Tomić i Murati dok su za momčad “bijelih” danas nastupili Tomičić, Užila, Bernobić, Vladišković, Sumić, Radman, Dujanić, Perković, Ivetić, Vlizlo i Terlević.

Sljedeće je subote na programu nastup protiv ligaškog konkurenta iz Pule, momčadi Uljanika.