Home Nogomet Druga NL Jadran ambicioznog trećeligaša iz Slavonije dočekuje s dva nova igrača u kadru

Jadran ambicioznog trećeligaša iz Slavonije dočekuje s dva nova igrača u kadru

NK Jadran iz Poreča sutra od 16:30 igra treće kolo Druge NL protiv Zrinskog iz Jurjevca Punitovačkog, mjesta u Osječko-baranjskoj s oko 300 stanovnika. No, ne treba to nikog zavarati jer je Zrinski veoma ambiciozan klub, što je i pokazao u prvih 180 minuti ligaškog nogometa.

Zrinski ima potentnu mladu momčad koju vodi nekad poznati HNL branič Josip Milardović. U prva dva kola odigrali su dva remija, oba 0:0, protiv Trnja i Mladosti iz Ždralova, momčadi koje će gotovo sigurno biti u gornjoj polovici Druge NL.

No, vratimo se na Porečane koji su doveli dva mlada igrača koji će pojačati kadar Šuranovog sastava. Oba su stigla iz Orijenta 1919, a radi se o Noi Zuliani i Patriku Srzentiću.

Noa Zuliani je 19-godišnjak rođen u Rijeci, igra na poziciji desnog bočnog igrača, a prve nogometne korake napravio je u omladinskom pogonu prvoligaša iz Rijeke. Tamo je bio sve do 2021. godine kada odlazi u Orijent 1919, odakle i stiže Srzentić, stasiti napadač koji je krenuo u Zametu, a onda preko Vinodola i kluba s Krimeje stigao na Veli Jože.

Možda će se novi članovi porečkog Jadrana predstaviti već u sutrašnjoj utakmici koja započinje u 16:30, a sudi je Filip Hirš iz Varaždina, dok će mu pomoćnici biti sugrađani Siniša Fajfarić, Miro Hantak i Ivan Slunjski kao četvrti sudac dok je delegat iz Rijeke, Marinko Puškarić, a kontrolor suđenja će biti Domagoj Vučkov.


Previous articleGonzalo Garcia ruši rekorde!
Next articleNIJE SLUŽBENO, ALI KAO DA JE: Sutrašnja utakmica Pazinke i Novigrada se neće igrati?!