SHARE

Danas je u prostorijama NK Jadran održana tiskovna konferencija na kojoj su predstavljeni ciljevi Kluba za nadolazeću sezonu. Međutim, centralni događaj bio je potpisivanje povelje sa Udrugom IstraPomaže o suradnji, sa ciljem jačeg usmjerenja kluba ka provedbi humanitarnih akcija na području Istarske županije, i u sklopu toga predstavljena je nova garnitura dresova sa istaknutim logom udruge.

U razgovoru sa novinarima trener Dalibor Šuran naglasio je: “Prošla sezona bila je jedna od boljih za Jadran, pa na valu tog entuzijazma, a zahvaljujući novim pojačanjima u prvoj momčadi koje smo ciljano tražili kao i prošlogodišnjim rezultatima seniora i juniora vjerujemo da je realnost ove sezonu boriti se za vrh i dati ćemo sve od sebe da bi izborili viši rang natjecanja. Čvrsto vjerujem da imamo snagu, znanje i veliku želju da to i ostvarimo”

U okviru suradnje Udruga IstraPomaže i NK Jadran – Poreč poticati će unapređenje razvoja lokalne zajednice i razvoja građanskog društva financiranjem, odnosno sufinanciranjem programa i projekata od općeg interesa. NK Jadran podržati će sve sadašnje i buduće humanitarne aktivnosti Udruge Istra Pomaže.

„Jako smo ponosni na činjenicu da je jedan od najjačih i najprepoznatljivih nogometnih klubova na poluotoku prepoznao rad naše udruge, kao i prihvatio suradnju u budućim humanitarnim aktivnostima“ – naglasio je predsjednik udruge IstraPomaže Damir Bubić.

Naime, da podsjetimo, u lipnju ove godine požar uzrokovan neispravnim ventilatorom na hladnjaku obitelji Radin odnio je sav alat i strojeve potrebne za obavljanje posla. Gracijano i Mirjana Radin, mnogima poznatiji kao P.T.O. Klementina sa štanda u Žbandaju svojim radom prehranjuju cijelu svoju obitelj. Šteta je ogromna i ovom akcijom cilj je pomoći im da opet stanu na noge.

Kao doprinos kluba ovoj akciji biti će pozvani svi navijači i simpatizeri kluba da dođu na prvu utakmicu koja će se održati 04.09. u 17:00 sati protiv NK Krk, a gdje će sav prihod od prodaje karata ići za gore navedenu akciju.

Današnju je tiskovnu konferenciju okončao član Uprave Kluba, gospodin Aleksandar Nerlović slijedećim riječima: “Na krilima fenomenalnih rezultata od netom završene sezone gdje nam je za dlaku izmaklo osvajanje lige, u ovu sezonu ulazimo sa ciljevima borbe za vrh 3.hnl Zapad i osvajanja Kupa Istre. Kvalitetan igrački kadar dokazano imamo, ali ono što nas posebno raduje je velika podrška Grada, partnera i simpatizera kluba, a posebno dosadašnjih i novih sponzora koji su prepoznali naše ciljeve i iz dana u dan se uključuju u naše aktivnosti. Zato ovu priliku koristim da se posebno zahvalim dosadašnjim sponzorima Kluba i potpori koju dobivamo od Grada, te pozivam nove sponzore da se uključe u ovaj vlak i zajedno sa nama i našim najvjernijim Šajetama kreiraju nove radosti i veselja za sve ljubitelje porečkog sporta”.