Home Rukomet Ostalo Jaman presudio Rovinju

Jaman presudio Rovinju

SHARE

Istarski derbi 2. HRL Zapad između Arene i Rovinja u kojem je domaćin odnio pobjedu nije ponudio rezultatsku neizvjesnost kakva se očekivala. Iako je domaćinima pripalo prvo poluvrijeme, a gostima drugo važnu pobjedu ipak odnosi Arena koja je ovom pobjedom preskočila Rovinj i zasjela na drugo mjesto ljestvice.

Prvo poluvrijeme u kojem je domaćin stekao prednost koju više nije gubio do kraja susreta bilo je ključno u ovoj utakmici. Igralo se “gol za gol” sve do 13. minute kada je na semaforu stajalo 4:4. Nakon toga, Puležani predvođeni Buićem i Jamanom uspijevaju se odvojiti na + 4, a na samom kraju poluvremena bilo je i 12:7. Na kraju, Arena zasluženo na poluvremenu vodi 14:9.

Nakon odmora gosti ne uspijevaju sustići domaćina, a bez obzira na bolju igru Rovinježa po izlasku iz svlačionice nisu mogli zaustaviti sjajnog Lovru Jamana. Naime, Jaman je u drugom poluvremenu postigao čak devet od ukupnih 11 pogodaka Arene. Samo Lokvančić i Milutinović dodali su po jedan pogodak u drugom djelu. Iako je očito da su Rovinježi našli način kako parirati Areni inspirativna večer Lovre Jamana presudila je ovaj susret.


 

PULA – Dom Sportova Mate Parlova – 2- HRL Zapad–7. KOLO
SUCI: Dorijan Pešutić i Marko Prpić (Matulji i Kostrena)

ARENA – ROVINJ 24:22 (14:9)

ARENA: Pintarić, Srdarević, Omerhodžić, Milutinović 2, Vasić, Kovačević, Čuljak 3, Lokvančić 1, Buić 4, Račan 2, Jaman 11, Jovanović, Ćopić, Dominović, Hichri 1, Badurina.  

Sedmerci: 4/6, Isključenja: 6 minuta

Trener: Aleksandar Bogojević 

ROVINJ: Bosazzi, Benussi 2, Begzić 1, Ilić, Bašić 5, Maroš, Matošević 7, Pentek 2, Djerdj 1, Maras, Puglisi, Massarotto 4, Bačić 

Sedmerci: 1/2, Isključenja: 6 minuta

Trener: Anton Šprem