Home Boćanje Treća HBL Zapad Jedan istarski derbi odgodila kiša, u drugom gosti odigrali sa šest igrača

Jedan istarski derbi odgodila kiša, u drugom gosti odigrali sa šest igrača

Susret Lindara i Selca Bračane odigrati će se do kraja u srijedu 11. rujna, obzirom na to da je jučerašnji „okršaj“ tih klubova prekinut kod rezultata 9:5. U drugom istarskom derbiju Ročko Polje je bez većih problema savladalo Umažane, a Vodnjan je poražen kod novaka u ligi, Lošinja 90.

Oni su u prvom krugu uzeli tek jednu pobjedu pa je semafor nakon tehničkih disciplina pokazivao nedostižnih 12:4. Do kraja su Lošinjani mirno priveli susret kraju, a jedini s dvije pobjede u gostujućim redovima bio je Alen Rojnić.

Ročko Polje prema svemu sudeći, jedan je od glavni favorita za naslov. Uz to, Umažani su nastupili sa samo šest igrača što je u startu značilo da će morati predati dva pojedinačna „okršaja“, ali i bez toga, boćari Denisa Muzice u ovom su trenutku na višem nivou.

Filip Matijašić upisao je dvije pobjede, remi i poraz, a sjajan rezultat upisao je Čedomir Žulić, 29 u preciznom valjanju pa se ovo može nazvati pobjedom kolektiva. Kod gostiju polovicu bodova osvojio Goran Ritoša.


TREĆA HBL ZAPAD – 2. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4357″]

TREĆA HBL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”47161″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

TREĆA HBL ZAPAD – 3. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4358″]