Home ISTRA Ostali sportovi Jedini u Istri: Gradu Umagu dodijeljeno 12.000,00 eura za novo vježbalište na...

Jedini u Istri: Gradu Umagu dodijeljeno 12.000,00 eura za novo vježbalište na otvorenom

Povodom obilježavanja 50 godina rada, a s ciljem ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama, Hrvatska Lutrija objavila je Natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje Parkova za vježbanje na otvorenom, a na koji se Grad Umag uredno prijavio.

Ukupni iznos sredstava bio je 252.000,00 eura, a iznos financijskih sredstava koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave, dakle gradu ili općini, bio je 12.000,00 eura.

U okviru navedenog, krajem godine je u Zagrebu gradonačelnik Grada Umaga, gosp. Vili Bassanese svečano potpisao Ugovor kojim Umag dobiva najveći mogući iznos, 12.000,00 eura, za opremanje potpuno novog parka za vježbanje na tvorenom.

Još jedna lijepa sportska priča za grad Umag, ali i za tamošnje stanovnike, sportaše i rekreativce koji će imati novi punkt za vježbanje na lokaciji okruženoj zelenilom.

Previous articleOPĆINA LIŽNJAN: “Za javne potrebe u sportu predviđeno 567 tisuća kuna, ali informaciju o preraspodjeli tražite od Sportske zajednice”
Next articleNIJE MU MJESTO U TOJ LIGI | Kapetani SuperSport Druge NL Igora Lepinjicu postavili na četvrto mjesto najboljih igrača lige