Home ISTRA Borilački sportovi JK Ippon u Labinu organizirao posljednji ovogodišnji županijski turnir “Ippon”

JK Ippon u Labinu organizirao posljednji ovogodišnji županijski turnir “Ippon”

U Sportskom centru Franko Mileta, u nedjelju 20.11.2022. u organizaciji JK Ippon iz Labina održan je posljednji ovogodišnji međužupanijski turnir „Ippon“. Natjecanje je okupilo 260 natjecatelja iz 12 klubova iz Istarske i Primorsko-goranske županije.

U uzrastu do 10 godina Dora Petrić osvojila je prvo mjesto u kategoriji -22kg, Lana Rajković bila je druga u istoj kategoriji, a broncama su se okitili Adrijan Golja u kategoriji -27kg, Mika Peršić u kategoriji -38kg i Ema Žilić u kategoriji +44kg.

U uzrastu do 12 godina zlatnu medalju osvojila je Lena Marie Josić u kategoriji -40kg, srebro je osvojila Klara Ćorić u kategoriji -28kg, a brončane su medalje osvojili Zara Miletić u kategoriji -40kg i Lucijan Černjul u kategoriji -55kg

U uzrastu do 14 godina prva mjesta su osvojili Luna Zahtila u kategoriji -57kg i Bartol Banišić u kategoriji -50kg. Uprava kluba JK Ippon se i ovim putem na pomoći i podršci zahvaljuje Sportskoj zajednici Grada Labina, sponzorima, članovima, roditeljima i svima koji su doprinijeli uspješnoj organizaciji natjecanja.

Previous articleOdbojkašice Pule poražene u petom setu izrazito zanimljive utakmice
Next articleKarate klub Finida pobjednik Županijske lige u katama