Home Rukomet Prva HŽRL Još uvijek tinja umaška nada, iako su Zamećanke danas otežale posao

Još uvijek tinja umaška nada, iako su Zamećanke danas otežale posao

Nažalost, Umažanke koje se još uvijek skupljaju i ekipiraju, nisu danas na svom parketu uspjele iznenaditi riječki Zamet, koji se očito uspio konsolidirati te će ipak dati sve od sebe kako bi ostale u elitnom društvu.

Prvi dio odradile su Umažanke solidno, imale su mali zaostatak i na 4:6, ali i na predahu kada je bilo 11:14. Međutim, početkom nastavka Riječanke odlaze na 11:20 i povratka, jasno, više nije bilo. Nada u ostanak u ligi još uvijek postoji, ali obzirom da se i Zamet bori za ostanak u ligi, ovi bodovi će im puno značiti.

Erika Trento je na lijevom krilu zabila čak sedam golova za Umag, a kod gošći je odlična bila Nikola Pleša s istim učinkom, dok je Mia Mraković obranila pet lopti, ali u ključnim trenucima. Umag sada očekuje gostovanje kod Sesveta koje imaju tek četiri boda više od rukometašica Borisa Lisice. Još nije kraj – ni blizu!


UMAG – SD Stella Maris – PRVA HŽRL – 12. KOLO – SUCI: Matija Brodić i Matija Hodžić (oba Zagreb)

ŽRK UMAG – ŽRK ZAMET 21:28 (11:14)

UMAG: Imamović S. 1, Kernjus 2, Jajčević 5, Blašković, Trento 7, Kremer 1, Špoljar 1, Vodopija, Černeka 4, Sladić, Ćosić, Brnobić

Sedmerci: 1/1, Isključenja: 6 minuta (Černeka 2, Kernjus)

Trener: Boris Lisica

ZAMET: Mraković, Troskot 3, Rajković, Plahinek 2, Budić, Mršić 1, Nekić, Budić, Tabar 6, Pleša 7, Pleše 3, Visković 3, Vrkljan, Grozdanić, Šutović 3, Strukar

Trener: Josip Štokić

Previous articleSutra 6. kolo mountain bike zimske lige na Stanciji Becich kod Poreča
Next articlePazinka trokorakom preko Brnasa, ugodno iznenadila i pazinska mladost