Home ISTRA Ostali sportovi Josip Pavišić odlučio pobjednika u Dumbrovi

Josip Pavišić odlučio pobjednika u Dumbrovi

SHARE

Derbi začelja u Dumbrovi nije smio imati ulogu derbija začelja. Potpićanci cijelu jesen pružaju dobre partije, no mladost i neiskustvo doveli su ih do toga da se bore za život među elitom. Vrsar, sa druge strane, snažniji je od dosad postignutih rezultata.

Imali su domaćini danas u Dumbrovi prigoda, posebice u prvome dijelu. Pincin je nakon polovice prvoga dijela bio  zamalo neprecizan, a samo par minuta kasnije isti je igrač pogodio vratnicu. Za Vrsarane prijetio je Hrvatin, no oba puta neprecizno, pokraj gola Aničića.

U nastavku ipak su gosti ubacili u višu brzinu, te su na iskustvo došli do troboda. Bukvić je bio u odličnoj prigodi u 60. minuti, a samo nekoliko minuta kasnije Zdrilić je pokušao sa dvadesetak metara, no Aničić je na mjestu.

I onda, kako to već i biva, Vrsar dolazi do troboda. Josip Pavišić dokopao se jedne lopte, i savladao Aničića, uz burne proteste domaćina zbog potencijalnog prekršaja koji je prethodio rezultatskom rješenju utakmice. No, sudačka se odluka nije mijenjala.

Pozitivno, uz solidnu igru Potpićna je i činjenica da su danas za momčad iz Dumbrove debitirala tri mlada igrača, a to su Simon Baćac, Gabriel Franković i Mateo Filipas.


POTPIĆAN – Igralište Dumbrova – 1. ŽNL – 8. kolo – SUDAC: Edin Šehić (Pula), POMOĆNICI: Daniel Starčević (Pula) i Saša Mikša (Pula)

POTPIĆAN UČKA 72′ – VRSAR 0:1 (0:0)

Žuti kartoni: Braušić, Piletić, Gržanić (Potpićan Učka 72′), Marunica, Pršurić, Naumov (Vrsar)

Strijelci: 0:1 Pavišić 85′

POTPIĆAN UČKA 72′: Aničić, Putinja, Burul, Braušić, Celić, Piletić, Pamić, Lazarić (41. Filipas), Pincin (89. Ružić), Franković (41. Horvat), Gržanić

Trener: Robert Fable

VRSAR: Filipović, Dekleva, Bonaca, Zdrilić, Marunica (46. Koraca), Naumov, Pavišić (87. Lekić), Matošević, Fonović, Pršurić, Hrvatin (61. Buković)

Trener: Gverino Zović