Home Odbojka Mlađi uzrasti Juniori MOK Umag poraženi u drugom kolu od Rovinja i Rijeke

Juniori MOK Umag poraženi u drugom kolu od Rovinja i Rijeke

Juniori MOK Umag

Jučer, u nedjelju 18. studenog, u umaškoj školskoj dvorani, odigralo se drugo kolo (turnir) međužupanijske lige juniora. Umaški su dečki teško uspijevali sve što su zamislili i što znaju. U prvoj utakmici protiv vršnjaka iz Rovinja, nedostajalo je malo koncentracije da se osvoji prvi set, i sigurno bi onda utakmica bila sigurno drugačija.

No nakon izgubljenog seta dolazi do pada koncentracije i prave reakcije te gosti osvajaju i preostala dva seta. Protiv vršnjaka iz Rijeke Umažani ulaze u susret puno bolje i angažiranije te osvajaju prvi set. U preostala dva seta opet na vidjelo dolazi veće iskustvo gostiju iz Rijeke u ovakvim utakmicama.

Predsjednik Umažana Edi Forza izjavio je: “U svakom slučaju moramo biti zadovoljni s obzirom na godišta naših dečki, koji u svakom slučaju imaju još jako puno prostora za napredovati, a sigurno da što više takvih utakmica može samo podići razinu njihove igre. Čestitamo dečkima na pokazanom angažmanu i borbenosti. Hvala i vjernim roditeljima koji su danas došli u velikom broju bodriti naše dečke.”

Rezultati odigranih utakmica:
MOK UMAG – OK ROVINJ 0:3 (24:26, 11:25, 13:25)
MOK RIJEKA – OK ROVINJ 1:2 (21:25, 25:17, 24:26)
MOK UMAG – MOK RIJEKA 1:2 (25:22, 15:25, 19:25)

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su igrali: Karlo Burić (C), Leo Savić, Antonio Degrassi, Alex Ćetojević, Tomas Tarandek, Danijel Kremer, Filip Paljuh, Dominik Hatemić, Nicolas Sodomaco, a vodio ih je trener: Dragan Salapura