Home Košarka Mlađi uzrasti Juniori Stoje ostvarili plasman na poluzavršnicu PH

Juniori Stoje ostvarili plasman na poluzavršnicu PH

Juniori Stoje napravili su još jedan sjajan rezultat plasmanom na Poluzavršni turnir prvenstva Hrvatske koji će se održati od 05. do 07. svibanj 2023. u četiri različita grada. Nakon osvajanja prvog mjesta u županijskoj ligi, ekipa Stoje kvalificirala se u polufinale međužupanijske lige gdje se je susrela sa drugoplasiranom ekipom Primorsko-goranske županije, KK Crikvenicom.

Prvi susret koji je odigran u gostima, ekipa Stoje dobila je rezultatom 94:76 i već tada ukazala da bi uz Kvarner 2010 mogla postati sudionikom finalne utakmice koja obje momčadi vodi na poluzavršnicu prvenstva Hrvatske.

Drugu utakmicu nije bilo moguće odigrati zbog obaveza i priprema KK Crikvenica na kvalifikacijskom turniru za popunu A1 Prve muške lige pa je stoga Stoja ušla u finale i time zasluženo osigurala odlazak na poluzavršnicu.

Finalni susret protiv ekipe Kvarnera 2010 koji odlučuje o startnim pozicijama te rasporedu grupa, odigrat će se u četvtrtak 27. travanj 2023. na neutralnom terenu u Pazinu s početkom u 20:30 sati.

Mladi košarkaši Stoje i njihovi treneri su svojim napornim radom i sjajnim prezentacijama obradovali sve vjerne ljubitelje košarke te će prezentirati Pulu i Istru na predstojećoj poluzavršnici prvenstva Hrvatske.

Juniori KK Stoja:

Nikola Rojnić, Dino Blažević, Martin Banko, Diego Sošić, Diego Šćulac, Roko Cetina, Sven Lenđel, Jan Babin, Petar Ivančić, Noel Mardešić, Pino Cukerić, Vito Mlatac, Dino Tanović, Saša Brkić i David Lunko.

Trener: Marko Kovačević

Pomoćni trener: Mario Lukin

Previous articleSuperSport HNL | Osijek bi mogao konačno do troboda, Hajduku je puno važnija juniorska momčad u ovom trenutku
Next articleUmag RUN u nedjelju će okupiti preko 500 ljubitelja trčanja