Home ISTRA Futsal Juniorke Finide brončane u Sesvetama

Juniorke Finide brončane u Sesvetama

SHARE

Ove nedjelje, 01.12.2019. u organizaciji Hrvatskog karate saveza, u sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec u Sesvetama, održano je Prvenstvo Hrvatske u katama i borbama, pojedinačno i ekipno za kadete/kinje, juniore/ke i mlađe seniore/ke.

Na Prvenstvu su nastupili klubovi iz čitave Hrvatske sa svojim najspremnijim katašima i borbašima, koji su se borili za ona najvrednija odličja, odnosno za plasman među najbolje u Hrvatskoj. Konkurencija je u svim kategorijama bila zaista velika i samo su se najbolji penjali na pobjedničko postolje.

Karate klub Finida iz Poreča je na prvenstvu sa svojim natjecateljima učestvovao pojedinačno i ekipno u katama, te se u konačnici uspio izboriti za jednu brončanu medalju. Za 3. mjesto i brončanu medalju pobrinuo se kata tim juniorki, u sastavu: Flavia Paliaga, Iva Samovojska i Tea Buljan.

Inače, Tea Buljan je članica Karate kluba Shihan iz Zagreba, koja je u 2019. godini dvojno registrirana za Karate klub Finida. U pojedinačnom nastupu, Flavia Paliaga i Iva Samovojska imale su dobar nastup u izvođenju kata, ali nažalost nisu uspjele osvojiti medalje.