SHARE

U finalnom susretu završnog turnira koji se održao 27.veljače 2022. godine u Pazinu, BK Vargon svladao je ekipu BS Splitsko – dalmatinske županije s 10:4. Treće mjesto ostvarila je ekipa BK Jadranovo koja je u borbi za treće mjesto savladala ekipu domaćina BK Pazin s 10:4.

Već sljedeći vikend s natjecanjem kreće Hrvatska juniorska boćarska liga u kojoj sudjeluje 13 ekipa s područja cijele Hrvatske. Nakon odigranih kvalifikacijskih natjecanja po grupama Istra, Primorsko – goranska županija i Dalmacija, u kojima je sudjelovalo deset ekipa na završnicu u Pazinu plasirale su se ekipe BK Pazin, BK Sveti Jakov, BK Vargon i ekipa ŽBS Splitsko – Dalmatinske županije.

Suci su volonterski odradili suđenje na završnici i na taj način podržali projekt Hrvatske kadetske boćarske lige. Lucijanu Ujčiću, predsjedniku BK Pazin uručena je zahvala za organizaciju završnice, a klub se još jednom pokazao kao odličan domaćin.

Pehare i medalje pobjednicima i sudionicima uručili su Denis Peršić, predsjednik HBS-a i Tanja Grubiša, potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Pazina.