Home Košarka Mlađi uzrasti Kadeti Stoje pobjedom krenuli u elitnom košarkaškom natjecanju

Kadeti Stoje pobjedom krenuli u elitnom košarkaškom natjecanju

U sjeni seniorske A1 lige započela je najelitnija kadetska košarkaška liga. Kao i prošle godine kadeti Stoje sudionici su iste, ali ovoga puta sa godinu dana više iskustva.

Teško je i napeto bilo otvaranje u Križevcima kod ekipe Radnika kojoj je ovo bio premijerni nastup u ligi. Domaćini su u dvorani napravili pravu atmosferu na kakvoj bi im mogli pozavidjeti i veliki premierligaški klubovi.

Iako novaci, Radnikovci su pružili sjajan otpor. Do posljednje četvrtine utakmica je praktički bila u egalu da bi se tek u posljednjoj četvrtini odlučio pobjednik. Ovoga puta presudilo je iskustvo i više raspoloženih igrača Stoje tijekom cijelog susreta.

Petorica košarkaša Stoje imala su dvoznamenkasti broj postignutih koševa. Ivančić 25 (23 skoka), Cetina 18 (6 skokova, 5 asistencija), Mlatac 16 (5 skokova, 5 asistencija), Lenđel 13 (6 skokova, 4 asistencije) i Mardešić 11 (5 skokova, 6 asistencija)

Kod domaćina najbolji su bili Borna Katanović sa 30 koševa, 18 skokova i 6 asistencija i Juraj Brkić sa 29 koševa i 9 skokova.

KK Stoja u sljedećem kolu dočekuje KA Mrav iz Zagreba. Utakmica se igra u nedjelju 22. siječnja 2023. s početkom u 16:00 sati u dvorani na Stoji.

Previous articleSUPERSPORT HNL – 18. kolo: Hajduk u jurnjavu za Dinamom, Gorica danas kreće u borbu za ostankom u ligi
Next articleRAĐAKOVIĆ SJEO U AUTO I OTIŠAO PO NJEGA | RK Poreč doveo još jednog reprezentativca