Home Košarka Mlađi uzrasti Kadeti Stoje sudionici Jedinstvene državne kadetske lige, ove nedjelje stiže Šibenka

Kadeti Stoje sudionici Jedinstvene državne kadetske lige, ove nedjelje stiže Šibenka

SHARE

Pobjedom nad Kvarnerom 2010 u finalu i osvajanjem međužupanijske lige Regija Zapad, Kadeti KK Stoja stekli su pravo nastupa u 1. Jedinstvenoj kadetskoj ligi. Od 15.01.2022 do 18.05.2022. odigrat će 18 utakmica sa svojim vršnjacima po cijeloj Hrvatskoj.

U jedinstvenoj kadetskoj ligi (U17) pravo nastupa imaju prvo, drugo i treće plasirane ekipe iz regija Centar i Jug, prvoplasirani s Istoka, Sjevera i Zapada te jedan klub na pozivnicu HKS-a. KK Stoja jedna je od najmlađih ekipa lige jer je većina igrača ulazno kadetsko godište (2006).

Sudjelovanje u kadetskoj ligi je veliko priznanje za klub i njegovo dugogodišnje ulaganje u mlađe kategorije, a kadetima Stoje će to biti još jedno ogromno iskustvo u njihovom daljnjem košarkaškom razvoju.

U prvom kolu ekipa Stoje dočekuje GKK Šibenku. Utakmica se odigrava u nedjelju 16.01. s početkom u 15:00 sati u dvorani ŠSD Stoja.

Ulaz u dvoranu je besplatan, a biti će omogućen gledateljima uz predočenje EU digitalnih COVID potvrda.

Sudionici 1. Jedinstvene kadetske lige:

KK Stoja, KK Cibona, KK Cedevita Junior, KK Bosco, KK Zadar, GKK Šibenka, KK Sonik Puntamika, KK Vrijednosnice Osijek, KK Marsonia i KK Međimurje.