Home Nogomet Četvrta HNL Zapad KAMO ZA VIKEND? | Naše su preporuke Suhača, Grabri i Tar! A...

KAMO ZA VIKEND? | Naše su preporuke Suhača, Grabri i Tar! A Vi odlučite sami…

Ovoga vikenda sa natjecanjem kreću i županijski trećeligaši na jugu, pa Vam je ponuda još proširenija. Neće biti lako odabrati, no poslušajte nas i odaberite ono što Vam mi nudimo kao preporuku. A toga ima ovoga vikenda.

Nažalost, porečki Jadran još uvijek ne možete ispratiti na Velom Joži obzirom da Šuranovo društvo gostuje kod Međimurja, no subotu možete iskoristiti za posjet Pazinu gdje u goste stiže llider sa Krka. Ne privlači Vas? Nema veze, odite do Buja kamo u goste preko puta benzinske stiže hreljinski Naprijed.

Što se četvrtoligaša tiče, tu Vam je priča malo drukčija. Važan susret igraju “narančasti” na svom Tivoliu protiv OŠK Omišlja, no i pet kilometara zapadnije, na Olivi, gostuje lider s Viškova.

U Rovinju na Valbrunu stiže Borac, dok Banjole nećete moći ispratiti, oni gostuju u Novalji. Naš Vam je prijedlog susret Mladosti i Halubjana.

No, i od toga postoji uzbudljivije i to Vam je naš prijedlog za subotu poslijepodne. Odite na Suhaču gdje gostuje Vrsar. Nećete požaliti. U Štinjanu kod Istre Pula gostuje Žminj, a navečer, od 19:00 Rabac je gost kod Umaga.

Druga ŽNLI nudi Vam u subotu dvoboj Vodnjana i Arne Peruški te gostovanje Štinjana u Vižinadi, no subotu smo riješili. Idete svi u Svetvinčenat.

Subota Vam na trećeligaškom jugu donosi dvoboj Galižane i Barbana, te lidera Valdebeka, kojemu u goste dolazi Polet iz Snašići.

Što Vam donosi nedjelja?

Pa najprije za dobro jutro “zapalite” do Grabri gdje Išićeve trupe dočekuju Mladost iz Rovinjskog Sela u derbiju začelja. To ne smijete propustiti. Ako Vam se ne da poslijepodne gledati županijsku “elitu” u Ližnjanu gdje gostuje Potpićan Učka ’72 ili u Višnjanu gdje stiže Funtana, svakako od 15:30 budite u Taru na drugoligaškom derbiju gdje dolazi Dajla.

Od drugoligaša imate još susrete Plomina i Brtonigle koji se odigrava u nedjelju ujutro, te Petrovije i Marčane, Buzeta vs Kanfanara i Kaštelira protiv Purisa, no mi ipak preporučamo odlazak u Tar.

Interesiraju li Vas trećeligaši onda svakako odite do Valbandona gdje na Bimbiani gostuje Raša 1938. U Šišanu u jutarnjoj matineji gostuje Peroj, dok će Manjadvorci prvo kolo proljeća potegnuti do Viškovići.

No, poslušajte nas i uživajte najprije u subotu na Suhači, u nedjelju ujutro kod Išića u Grabri, a popodne u Taru.

Ugodan vikend!

Previous articleVIDEO PRIJENOS NEDJELJNE MATINEJE | Nino Fabeta i Samuel Pincin najavili su važni derbi Plomina i Brtonigle NV
Next articleVIDEO | Novi predsjednik NK Umag Ivan Vidović zahvalio se prethodniku i predstavio svoj plan za budućnost!