Home Nogomet Četvrta HNL Zapad KAMO ZA VIKEND? | Uuuuu, jako zahtjevan odabir! Ali Žminj, Krnica i...

KAMO ZA VIKEND? | Uuuuu, jako zahtjevan odabir! Ali Žminj, Krnica i Vrsar su mjesta koja ne smijete propustiti ovoga vikenda

Vikend koji je pred nama možete odmoriti od SuperSport elitnog nogometa, ali možete, ako imate volje, ispratiti nogometnu reprezentaciju koja igra protiv Walesa u prvom kvalifikacijskom kolu za EURO 2024.

Vjerojatno ima onih koji će potegnuti do Poljuda. Za one koji ostaju kući, donosimo pregled kulturnih događaja. Trećeligaški Vam nogomet, kojemu pomalo posustaje pozornost radi neinteresantnosti same lige oko naslova prvaka i ispadanja kojega nema, donosi dvije utakmice na našem području. Na Verudu dolazi probuđena Crikvenica dok će Medulin na svojoj Bijeci tražiti trobod protiv Kraljevice.

Ostali istarski klubovi gostuju. Rudar na Krku, Pazinka kod Vinodola, a Buje u Kostreni kod Pomorca. Ali ako želite taj neki nogomet, na malo višem ligaškom nivou, onda svakako odite do Velog Jože gdje u goste Jadranu stiže imenjak iz Ploča, lider SuperSport 2. NL.

Četvrtoligaši biju svoje bitke za sam vrh ligaškog natjecanja. No, oba istarska kandidata ove subote gostuju. Veli Vrh će put Like na dvoboj protiv Otočca, dok će Rovinj gostovati kod Zameta. No, ni Fažana ne igra kod kuće, tako da Vam preostaje na istarskom području otići vidjeti što je to Dragan Tomić napravio od Banjola ovog proljeća! U goste dolazi Lokomotiva.

E sad, niželigaški nogometni tereni donose pregršt zanimljivosti. U subotu svakako morate nazočiti dvoboju Žminja i Umaga, premda Vam se nude i dueli Funtane i Istre Pula, te Rapca i Smoljanci Slobode.

Drugoligaški Vam nogomet nudi spektakl u Štinjanu gdje gostuje Vodnjan ili laganini susret u Kanfanaru kamo dolazi Vižinada. Želite li na trećeligaški teren onda svratite na Mrzlicu kamo u goste Barbanu dolazi Cement.

Subotu smo riješili. Da vidimo što Vas čeka dan kasnije…

Nakon što ujutro odete do krničkog Dolca i uživate u derbiju općine Marčana u kojemu se sastaju Arne Peruški i Marčana odite na rani ručak. Negdje blizu, ili usput prema Vrsaru. Jer ako ne odete na vrsarsku tribinu i propustite dvoboj Vrsara i Ližnjana, vikend će Vam biti upropašten.

E sad, možete birati i između raznih drugih susreta, pa Vam tako 1. ŽNL nudi jutarnji dvoboj Potpićna i Iskre, te poslijepodnevni derbi začelja između Muntića i Višnjana, dok u 2. ŽNL možete put Plomina gdje gostuje Petrovija, put Brtonigle kamo dolazi Kaštelir, put Sv. Petra u Šumi gdje će gostovati tarska Istra ili put Dajle kamo stiže Buzet.

Želite li spektakle na trećeligaškom jugu onda svakako možete do Snašići osmotriti jutarnji derbi Poleta i Raše, te poslijepodne na gradski derbi Peroja i Galižane. Gostovanje Valbandona u Šišanu te Valdebeka u Manjadvorci ne bi Vam trebalo biti posebno uzbudljivo…

Previous articleSTIŽE LIDER | Ivan Macan: “Ova nas je pobjeda malo smirila…”
Next articleKAKVI MAJSTORI | Futsal prvoligaš ispada iz lige – najavljene baletni kostimi i ‘svečano triskanje’ svih igrača!