Home Nogomet Četvrta HNL Zapad KAMO ZA VIKEND | Započnite svakako danas sa odlaskom na Drosinu, a...

KAMO ZA VIKEND | Započnite svakako danas sa odlaskom na Drosinu, a naša je preporuka Mladost – Rovinj!

Ovoga vikenda započinju i službena natjecanja u svim ligama, osim naravno u 3. ŽNL na čiji ćemo početak sačekati još neko vrijeme.

Pred Vama je zaista mnogo utakmica koje možete odabrati, ali svakako vikend započnite već danas poslijepodne i zaputite se na Derbi za Učku koji je na rasporedu na stadionu Aldo Drosina od 17:00 sati.

Nakon toga, neka Vam vrijeme omogući da i tijekom vikenda pogledate ponešto od onoga što se nudi na istarskim terenima. Trećeligaši su svi kući osim Buja koje gostuju u Crikvenici, a mi si uzimamo za pravo da Vam preporučimo sudar Uljanika i Krka. Čisto da pogledate kako se nogomet može igrati i u katastrofalnim infrastrukturnim uvjetima.

Ako nemate volje za to onda odjedrite do Pazina gdje gostuje kostrenski Pomorac ili do Zelenica gdje Rudar dočekuje Naprijed. Ako Vam je pak draže more, odite do Medulina i uz ugodni povjetarac u leđa pogledajte susret Medulina i Vinodola.

U nižem rangu od navedenog imate svakako nešto što ne smijete zaobići. Dvoboj Mladosti i Rovinja. Ne treba ništa dodati. Veli Vrh ionako igra susret protiv bakarskog Borca, pa tako nešto nije baš izazov, dok Banjole gostuju kod Drage.

I županijski prvoligaši kreću ovoga vikenda. Uz dvoboj na Suhači gdje gostuje Iskra, nudimo Vam još dvoboj Istre Pula i Vrsara na štinjanskom Fortinu te sudar na Kunfinu gdje u goste goropadnoj Mladosti stiže Žminj. Od 19:00 sati, kamo god da odete, možete biti i u Umagu gdje gostuje Potpićan.

Pobornici ste druge županijske nogometne lige onda pravac put Tara gdje u derbiju kola gostuje Štinjan, dok “bumbari” u derbi susret sredine drugoligaške ljestvice odlaze put Petrovije.

Nedjelju, bez previše razmišljanja. Najprije prije ručka do Grabri pogledati “krvava koljena” Muntića i Funtane, a poslijepodne Vas na višnjanskoj Pineti iščekuje dvoboj za ostanak među elitom, onaj između Višnjana 1957 i Rapca.

Kod drugoligaša u nedjelju baš i nemate neki zanimljiv izbor, no ako ste ljubitelji dobrih trilera odite do Buzeta gdje gostuje lider iz Peruški ili neka Vas put nanese do Plomin Luke da vidite koliko daleko je dogurala Dajla.

U jutarnjem terminu možete pogledati obnovljeni Puris u gostima kod Brtonigle, a interesantno bi trebalo biti i na Huzalici gdje Kašteliru u goste stiže Kanfanar.

Zanima li Vas pak dobar ručak nakon tekme, onda predlažemo da odete do Vižinade i pogledate koliko će toga momčad Dalibora Radešića uspjeti napraviti protiv favorita iz Marčane. Ručak? Ha, pa barem na toj cesti imate dobre mogućnosti odabira!

Uživajte!

Previous articleSuperSport HNL | Može li Osijek ostati bez Europe ove godine? Može, naravno!
Next article“Ovu utrku ja i Ivica Gržinić držimo kao vlastito dijete”