Home Nogomet Druga ŽNL Istra Kanafanar pružio dostojan otpor, no ipak je poražen

Kanafanar pružio dostojan otpor, no ipak je poražen

SHARE

Umag i Kanfanar odlučili su da im treba slobodan vikend pa su utakmicu 23. kola odigrali danas na umaškom gradskom stadionu. Osim pobjede domaćina vrijedi zabilježiti i činjenicu da su domaćini, ako ništa drugo, barem na dan-dva okupirali lidersko mjesto.

U još jednoj rutiniranoj predstavi, domaća je momčad do novoga troboda stigla već u prvome dijelu kada su riješili sve što su htjeli.

Brombara, Sirotić i Babić odveli su na nedostižnih 3:0 momčad Adisa Derviševića, no ipak nastavak je pripao gostima koji su pokazali da imaju snage za konačni ostanak u ligi.

Bančić je nakon sat vremena smanjio rezultat na 3:1, da bi Babić ponovno odveo Umag na tri gola viška. Konačnih 4:2 djelo je Galanta pet minuta prije kraja susreta.

Umag će do nedjelje sigurno ostati na poziciji broj jedan, a Kanfanarcima preostaje da se pripreme za susret protiv Višnjana u kojemu mogu riješiti pitanje ostanka u ligi.

UMAG – Gradski stadion – 2. ŽNL – 23. kolo – SUDAC: Darko Gubeljić (Labin), POMOĆNICI: Alen Bečirović (Labin) i Florian Belavić (Salakovci)

UMAG – KANFANAR 4:2 (3:0)

Žuti kartoni: Kert (Umag), Galant, Antonić (Kanfanar)

Strijelci: 1:0 Brombara 11’, 2:0 Sirotić 20’, 3:0 Babić 43’, 3:1 Bančić 57’, 4:1 Babić 70’, 4:2 Galant 85’

UMAG: Ferlin, Stipanović, Jašarević, Kraljević (59. Tutmić), Brombara, Božić, Stević, Sirotić (68. Kurtović), Marijanović, Kert (60. Manić), Babić (82. Zallaj)

Trener: Adis Dervišević

KANFANAR: Jurman, Frančula, Stojanov, Erman, Antonić, Bančić, Sošić, Pamić (75. Modrušan), Babić (86. Sošić), Galant (88. Folo), Banovac

Trener: Marino Karlović