Home Nogomet Kup Istre Kanfanar nakon jedanaesteraca ostvario prolaz u sljedeće kolo

Kanfanar nakon jedanaesteraca ostvario prolaz u sljedeće kolo

SHARE

Neizvjesnu utakmicu mogli su danas, van tribina, promatrati posjetitelji kanfanarskog nogometnog igrališta. Gosti iz Marčane, vidljivo je, iz tjedna u tjedan rastu kao momčad, pa su i danas namučili današnjeg, na papiru favoriziranog domaćina.

Nakon što su izbacili Valbandon 72, Marčanci su imali prilike ponovo pobijediti jednog županijskoga drugoligaša no rulet jedanaesteraca otišao je na stranu Kanfanara. Prvi dio utakmice u potpunosti je pripao upravo njima unatoč činjenici da su već u prvoj minuti bili u rezultatskom minusu.

Tada je Bančić jednom povratnom loptom pronašao Babića čiji udarac sa desetak metara završava u mreži. Brzo su se vratili u igru te preciznim udarcem sa 12 metara vratili rezultat u egal, a bolju igru naplatili jakim i preciznim udarcem Agaja sa više od dvadeset metara.

Ni tu nisu stali, tražili su novi pogodak ali su bili odveć brzopleti i neprecizni. U nastavku se stanje na terenu promijenilo. Kanfanar je preuzeo igru i vršio pritisak prema vratima gostiju, a samo odlični Pletikos svojim obranama nije dozvoljavao novo izjednačenje.

Ipak, nakon starta Čalića nad Bošcem, za koje će gosti tvrditi da je bio izvan kaznenog udarca, dogodilo se pogodak jer je upravo Božac bio precizan i svojoj momčadi osigurao jedanaesterce. Kod Kanfanara su bili svi precizni dok je Vazgečov udarac obranio Jurman, a Pavić je pucao visoko iznad grede.

KANFANAR – Igralište Kanfanar – Kup NSŽI – 2. kolo. – SUDAC: Dragan Kukić (Pula),  Pomoćnici: Arnel Bešić (Pula), Ibrahim Punušković (Vodnjan)

KANFANAR – MARČANA 2:2 (1:2) – nakon jedanaesteraca 6:4

Strijelci: 1:0 Babić 2′, 1:1 Čišija 3′, 1:2 Agaj 21′, 2:2 Božac 55′ (11 m)

KANFANAR: Kučerka,  (od 46. Jurman), Turčinović, Bančić, Sošić, (od 58. Galant), Babić, Božac, (od 68. Galant), Zgrablić, Šen, (od 26. Zaharija), Stojanov, Frančula, (od 58. Banovac), Licul (od 46. Burić)

Trener: Marino Karlović

MARČANA: Pletikos, Draginović, Čalić, (od 68. Cerri), Pavić, Pinezić, (od 63. Stanimirović), Dir, Čišija, Vazgeč, Radolović, (od 34. Radolovič E.,), Agaj, Dragešić

Trener: Goran Kostić