Home ISTRA Ostali sportovi KAO DA SAM DODIRNUO BOGA | Mladi pionir Nehaja kršten u Hajdukovom...

KAO DA SAM DODIRNUO BOGA | Mladi pionir Nehaja kršten u Hajdukovom dresu u Poreču ostvario san

FOTO: Veljko Barudžija

 

Nogometaši Hajduka odigrali su 1:1 s češkim prvoligašem Slovácko u posljednjoj utakmici istarskog dijela priprema za nastavak sezone. Momčad Ivana Leke tako je ovaj središnji dio priprema završila s tri pobjede i jednim remijem.

Posebno je zanimljiv ovih dana bio „dodir“ Vinka Šolića, 12-godišnjeg navijača Hajduka, a inače pionira senjskog Nehaja koji je upoznao svog idola, Marka Livaju. Vjerni navijači Šolićevi, Hajduk slijede kao da je klub nekakva svjetovna religija, a Marka Livaju njihov sin Vinko kao da je  svetac.

Vinkovi  roditelji  Zoran (47) i Senka (40) navijači su  Hajduka, a Vinka je otac od rođenja 4. srpnja 2010. učlanio u Hajduk. Čak ga je krstio u Hajdukovom dresu u rujnu 2010. godine.

Danas je Vinko stariji pionir NK Nehaja iz Senja, a Livaja je za njega najbolji, zakon… I frizuru nosi po uzoru  na Livaju. “Kao da sam dirnuo Boga“, kazao je Vinko nakon slikanja i Livajinog potpisa.

Mladi Vinko bio je zadovoljan prikazanim nogometom u dvije utakmice. Vjeruje da će njegovi ljubimci biti još bolji i osvojiti prvenstvo koje navijači čekaju osamnaest godina.

FOTO: Veljko Barudžija
Previous articleFOTO | Završen Novogodišnji malonogometni turnir u Labinu – pobjednici su Pazinka, Agencija Medior i Domino Maling!
Next articleKOLUMNA UREDNIKA – RETROVIZOR | Novogodišnji malonogometni turnir u Labinu – što smo saznali?