Home Nogomet Novigrad KARABEGU SVE LAKŠE | Novigrad doveo Bašu, Mijokovića i Cerovca!

KARABEGU SVE LAKŠE | Novigrad doveo Bašu, Mijokovića i Cerovca!

Edi Baša (ScSport.ba)

Nogometaši Novigrada užurbano se spremaju za novu polusezonu u koju moraju krenuti s posljednjeg mjesta na ljestvici. No, obzirom da su na Laco već pristigli Polić i Simonović, a danas je klub s Laca dobio još tri “snažna” imena.

Edija Bašu ne treba predstavljati. Kada igrač u svom CV-u ima klubove poput Cibalije, Željezničara ili Širokog Brijega, onda je jasno da je za drugoligaško društvo on ozbiljno pojačanje. Trideset i četiri nastupa u Prvoj HNL i još 15 u najjačoj ligi BiH dovoljno govori o tome kakvog je igrača Karabeg dobio.

Luka Mijoković također je ime stekao u Vinkovcima gdje je sakupio 45 drugoligaških i 29 prvoligaških nastupa. Posljednjih šest mjeseci igrao je drugu rumunjsku ligu za ASA Tirgu Mures gdje je upisao 16 nastupa, uz dva gola. Sudeći po tome što je pokazivao u prošlosti, između ostalog i u Novigradu u sezoni 2014/2015, radi se o ozbiljnom pojačanju.

Vinko Cerovec je “dijete” Dinama koje je nakon kratke epizode u Dubravi otišao u belgijski Genk gdje je igrao za mladu momčad u Ligi Prvaka za igrače do 19 godine te se može pohvaliti da je igrao protiv Carlosa Solera ili Rafaela Mira, nogometaša čije se vrijednosti danas mjere u milijunima eura. Cerovec je nakon tog belgijskog angažmana seniorski potražio u Novigradu “susjednom” Ankaranu gdje je u proteklih šest mjeseci nastupio 12 puta uz jedan pogodak.


DRUGA HNL – LJESTVICA

[jsStandings id =”15481″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

Previous articleKOŠARKAŠKI VIKEND | Fantastične predstave Gvida Guština i Marka Milekića
Next articleVELOVRŠANI UZIMAJU ZALET | Kadar Gorana Vujice itekako osnažen