Home ISTRA Borilački sportovi Karataši Finide sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske u Slavonskom Brodu

Karataši Finide sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske u Slavonskom Brodu

SHARE

Ove subote, 06.11.2021. u organizaciji Hrvatskog karate saveza i tehničkoj organizaciji karate kluba Slavonski Brod, u Slavonskom Brodu održano je Prvenstvo Hrvatske u katama, pojedinačno i ekipno, za mlađe dobne skupine.

Na Prvenstvu je sudjelovalo 169 natjecatelja iz 32 kluba Hrvatske. Karate klub Finida iz Poreča nastupio je u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji te ostvario odličan rezultat osvojivši dvije zlatne i jednu brončanu medalju.

Prvu zlatnu medalju za Finidu osvojila je Paola Puškarić u kategoriji cicibanki (6 godina) i tako postala prvakinja Hrvatske za 2021. godinu. Za drugu zlatnu medalju i naslov prvakinja za 2021. godinu, pobrinula se ekipa cicibanki (kate – ekipno) u sastavu: Paola Puškarić, Sara Škofić i Irma Mešić.

Treće mjesto i brončanu medalju uspjela je izboriti mlađa kadetkinja Marija Šimunović. U pojedinačnom nastupu, nadomak 3. mjesta i brončane medalje bila je Sara Škofić u kategoriji djevojčice – 8 godina koja je u repasažnom nastupu za brončanu medalju izgubila,  te se u konačnici plasirala na 5. mjesto.

Emili Jurcan nije uspjela zabilježiti značajniji rezultat. Na osnovu osvojene dvije zlatne i jedne brončane medalje, Karate klub Finida se u ukupnom poretku klubova plasirao na visoko 5. mjesto.