Home Rukomet Prva HRL Jug Karaula i Pavlov prva pojačanja labinskog Rudana

Karaula i Pavlov prva pojačanja labinskog Rudana

SHARE

Danas s početkom u 19:00 sati u SC Franko Mileta započinje pripremni ciklus seniorske momčadi RK Rudan Labin za sezonu 2019/2020 u kojoj će se kovari natjecati u 1. HRL Jug.

Podsjetimo se, Kovari su nakon osvajanja spomenute lige prije dvije godine povratnici u istu ligu tako što su u finišu prošle sezone zauzeli predzadnje mjesto te ispali iz najvišeg ranga – Premijer lige.

Kao što smo već spomenuli, ulogu trenera u novoj sezoni preuzeo je Mladen Prskalo kojeg labinskoj publici nije potrebno posebno predstavljati jer je kao igrač ponikao u labinskom rukometu a sada se u njega vraća kao trener.

Lista odlazaka ovog ljeta je poduža, a o njoj smo i pisali (Marić, Puljić, Lovrinović, Šehić…), a predstavljena će uskoro biti i pojačanja. Prvo je već danas, a radi se o Dejanu Pavlovu, Rovinježu koji je dosad igrao niželigaški rukomet u Njemačkoj, a prije toga nastupao je i za MRK Ivanić.

Drugo pojačanje trebao bi biti Tomislav Karaula, riječki pivot koji je igrao za Zamet i Mornar Crikvenicu odakle sada dolazi u Labin. Transferni rok Labinjana još nije gotov te će se u narednim tjednima kadar još više popuniti.