Home Nogomet Treća HNL Zapad Karlo Đivoje podnio neopozivu ostavku: “Ugodno je bilo biti trener Naprijeda, klub...

Karlo Đivoje podnio neopozivu ostavku: “Ugodno je bilo biti trener Naprijeda, klub ima jednog navijača više!”

Danas sa Hreljina dolazi vijest o prvoj promjeni na trenerskim klupama u Trećoj NL Zapad ove zime. Iako su u posljednjem kolu slavili u Medulinu, Karlo Đivoje podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera nogometaša s Lonje.

„Jednostavno u ovim trenerskim godinama i s trenutnim razmišljanjem nisam spreman ulaziti u kompromise, biti u zoni ugode i spuštati kriterije rada i razmišljanja. Naravno, da bi se proveo takav način rada zahtijeva puno financijske, logističke, infrastrukturne, organizacijske i druge nadogradnje za koju mislim da klub u ovom trenutku nije spreman a možda i nije toliko ni potreban za Naprijed“, rekao je Karlo Đivoje koji ipak o klubu govori biranim riječima:

„Osjetio sam da je vrijeme za prijateljski rastanak jer smatram kako su i klubu i meni potrebne nove energije i nadogradnje. U široj slici mislim da smo napravili korektan rezultat, dobar posao i toliko potrebnu stabilnost kluba, ali zona ugode trenutno mi nije opcija, a sve je nekako vodilo ka tome. Kroz rad i utakmice  razvili smo i afirmirali veliki broj mladih igrača iz pogona kluba i stvorila se sinergija mladosti, iskustva i zajedništva i to je osobni potpis koji ostavljam svom nasljedniku. Sve to spada pod normalno i to je dio sporta i kao takvog ga i prihvaćam, uglavnom nema negativne emocije s moje strane.  Ugodno je bilo biti trener Naprijeda i ugodno je bilo raditi na Hreljinu, ali uvijek može bolje i uvijek treba težiti ka boljem te imati ambiciju rasta u svim segmentima kluba“, a onda su uslijedile zahvale.

„Zahvalio bih se svim igračima na iznimnom poštovanju i poštivanju mojih zahtjeva te provedbu procesa planiranja i programiranja. Ponosan sam što sam vodio skupinu tako karakternih igrača koji su me slijedili u svim segmentima. Isto tako zahvalio bih se upravi kluba, Andru Švrljugi i svima ljudima u klubu na apsolutnom povjerenju u moj rad i bezuvjetno poštovanje koje su imali prema meni kao treneru ali kao što sam i naveo svoje razloge došlo je vrijeme za rastanak. Nikako zbogom samo doviđenja, a za sada Naprijed ima jednog navijača više.“