Home Nogomet Novigrad KINESKI KAPITAL U NOVIGRADU | Novi trener započinje s pripremama 20. siječnja

KINESKI KAPITAL U NOVIGRADU | Novi trener započinje s pripremama 20. siječnja

Zvonimir Hodak, direktor NK Novigrad

Iako je vrlo teško pronaći išta na bespućima interneta, doima se da je Terry Huang ime čovjeka koji će od NK Novigrada pokušati napraviti prvoligaša, barem prema njegovim riječima.

Direktor novigradskog kluba, Zvonimir Hodak, rekao je: “Da, istina je da se radi o njemu, a on bi trebao uvelike pomagati rad kluba. Radi se o čovjeku koji ima strast prema sportu, pogotovo nogometu, a njegova kompanija je involvirana još u snooker i maraton. Trenutno je u procesu dobivanja lokacije na kojoj će graditi nogometnu akademiju u Kini te mu je želja povezati istu s jednom ovdje te nam je drago da je izabrao naš klub za to.”

Terry Huang je mailom objasnio kako je u Novigradu odlično dočekan te da je uzbuđen što će razvijati klub koji bi dugoročno mogao postati prvoligašem. Također, u planu je i razvijanje infrastrukture kako bi se omladincima osigurali što bolje uvjeti za nogometni razvoj.

Što se tiče seniora, oni čekaju ime novog trenera. Definitivno je “otpala” prva želja, trenutni trener Dugopolja, Miroslav Bojko, a direktor Hodak napomenuo je kako se planiraju okrenuti istarskom kadru, i što se tiče stručne selekcije, i samih nogometaša.

 

Previous articleKAMP ZA PONOS ISTRE I PULE | Goran Vujica održao peti trening kamp za vratare
Next articleGODIŠNJA SKUPŠTINA PD PAZINKA | Protekla još jedna uspješna i sadržajna godina