Home ISTRA Atletika Kiršićeve atletske trupe uspješne u Rijeci

Kiršićeve atletske trupe uspješne u Rijeci

SHARE

Atletičari Albone ovog su vikenda sudjelovali na prvom kolu Kvarnerske lige za 2020. godinu. Natjecanje se održalo u Rijeci, a Albona je nastupila s 23 mlada sportaša, a uz trenera Ervina Kiršića.

Ivano Radočaj bio je drugi u skoku u vis za mlađe kadete dok je Fabian Peršić bio 11. Agata Miletić Lupetin je u skoku u dalje za mlađe kadetkinje bila odlična prva, a uz nju u toj su konkurenciji bile još i Ani Poldrugovac, Ani Čupić, Gita Glušić, Zoe Marković, Paola Golja, Nikol Paliska, Nikolina Banišić, Tara Čudić, Alina Softić te Gaia Bruna Užičanin.

U bacanju kugle među mlađim kadetima Marin Santro je bio treći, a u kadetima Filip Jurišić okončao je kao drugi. Kod mlađih kadetkinja u toj disciplini šesta je bila Emili Batelić, a iza nje plasirale su se Mai Poldrugovac, Romina Brenković, Nika Kontošić, Ana Paola Peršić i Gresa Hoxha. Kod kadetkinja Monika Vidmar je bacila kuglu za treće mjesto.

U skoku u dalj vrlo dobre bile su Rebecca Files kao peta te Leonarda Josipović kao sedma među 20 natjecateljki, a u skoku u vis među mlađim kadetkinjama nastupile su Anai Dagostin, Gita Glušić i Gaia Bruna Užičanin. Nina Kos je u kadetkinjama bila treća u skoku u vis.

Na trkačkim dionicama sudjelovali su gotovo svi dosad navedeni, a najbolji rezultat ostvario je Matija Vugriniček s trećim mjestom na 60 metara za kadete.