Home ISTRA Ostali sportovi KK ASTRA: Greta Marušić i Corvetta do prvog mjesta na drugom kolu...

KK ASTRA: Greta Marušić i Corvetta do prvog mjesta na drugom kolu Istra kupa

Konjički klub Astra je 21. svibnja organizirao kolo Istra kupa, a domaći klub je na Presiki predstavljalo pet jahačkih parova.

To su Greta Marušić i Corvetta, Julia Ilijevski i My Sister Nunzia, Toni i Ciriaco, Mia Đurović i Queen te Natalia Licul na Jumping Jack Flashu.

Sjajne Greta i Corvetta osvojile su prvo mjesto na utakmici Istra kupa Talent tour, Mia i Queen osvojile su treće mjesto na utakmici Bronze tour a Toni i Ciriaco osvojili mjesto na utakmici Istra kupa Silver toura. Čestitke svim natjecateljima!

„Mi bi se ovim putem zahvalili našem glavnom sponzoru koji prati sva kola Istra kupa MEDI LIFE EMS, turističkoj zajednici Grada Labin, sportskoj zajednici Grada Labina, Konjičkom savezu Istarske županije, Plomin Holdingu, Dux nekretnine, Ranch Marconi, Ibeka Panto, Happy Horses, Med Corona, Horseshop te ostalim sponzorima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog turnira“, poručili su iz KK Astra.

Sljedeće na redu treće kolo u organizaciji Konjičkog saveza Istarske županije održat će se 18. lipnja 2023 u Puli na Marsovom polju.

Previous articlePioniri i kadeti Uljaniku ulaze u kvalifikacije za Prvu HNL
Next articleDanas se od aktivnoj nogometa u 50. godini oprašta istinska legenda istarskog nogometa!