Home ISTRA Borilački sportovi KK Finida vratila se aktivnostima, sudjelovali na turniru na Krku

KK Finida vratila se aktivnostima, sudjelovali na turniru na Krku

SHARE

Nakon tromjesečne pauze Karate klub Finida iz Poreča nastupio je ove subote na turniru u Malinskoj na Krku. Naime, 13.06.2020. Karate klub ‘’Krk Croatia’’ je uz dopuštenje i preporuke HZJZ organizirao 12. „KRK KUP 2020“, turnir u borbama i katama za kategorije od cicibana do juniora i veterana.

To je ujedno bio i prvi uopće organizirani karate turnir u Hrvatskoj nakon popuštanja posebnih mjera vezano uz Corona virus. Na turniru je sudjelovalo 253 natjecatelja iz 27 klubova Hrvatske. Karate klub „Finida“ sjajno su predstavili mladi natjecatelji u katama i borbama koji su osvojili ukupno 7 medalja: dvije zlatne, tri srebrne i dvije brončane.

Prva mjesta i zlatne medalje osvojile su Eva Paola Ramaja (ml.učenice, kate) i Lucija Jozić (ml.učenice, borbe -32kg). Za plasman na drugo mjesto i srebrne medalje su se pobrinule Lucija Jozić (ml.učenice, kate) i Iva Samovojska (kadetkinje – kate i juniorke – kate). Za treća mjesta i brončane medalje izborili su se Petar Puškarić (ml.učenici, borbe – 30kg), te Eva Paola Ramaja ( ml.učenice, borbe -36kg).