Home Košarka Mlađi uzrasti KK Rovinj održao treće izdanje turnira “Sv. Nikola”

KK Rovinj održao treće izdanje turnira “Sv. Nikola”

SHARE

U organizaciji Košarkaškog kluba Rovinj, proteklog se vikenda u rovinjskoj dvorani Gimnasium održao treći, već tradicionalni turnir za djevojčice i dječake na kojem je nastupalo više od 120 košarkašica i košarkaša.

U konkurenciji dječaka pobjedu je odnijela ekipa Poreča koja je u finalu slavila nad riječkim FSV-om 33:22.

UTAKMICA ZA 5. MJESTO

KK ROVINJ – KK NOVIGRAD  30-7

UTAKMICA ZA 3. MJESTO

KK PAZIN  – KK  KASTAV  19-18

UTAKMICA ZA 1. MJESTO – FINALE

KK FSV  – KK POREČ 22-33 

Djevojčice Rovinja ugostile su vršnjakinje iz Novigrada dok su, zbog tehničkih poteškoća bile spriječene doći i košarkašice iz Slovenije. Rovinj 1 osvojio je prvo mjesto, Rovinj 2 bili su drugi dok su košarkašice iz Novigrada zauzele treće mjesto.

KK ROVINJ1 – KK ROVINJ 2 10-24

KK ROVINJ 1 – KK NOVIGRAD 26-25

KK ROVINJ 2 – KK NOVIGRAD 30-14

Kao i svake godine, u sklopu turnira organizirani su i košarkaški poligoni te natjecanje u šutiranju. Pobjednik natjevanja u šutu, sa pet poena je Marin Ladavac iz KK Pazina. Karlo Noa Čekić iz KK Rovinja pobjednik je u poligonu kod dječaka dok je u konkurenciji djevojčica pobjedu odnijela Emanuela Memedović iz KK Rovinja.

Pobjedu u šutiranju u kategoriji djevojčica odnijela je Tessa Sloković iz KK Novigrad. Uz poligone i odigravanje utakmica, mališane je tradicionalno posjetio Sveti Nikola koji je svima podjelio prigodne paketiće dok je Klub uz topli obrok, svim učesnicima poklonio majice turnira. Sve fotografije pogledajte OVDJE.