Home Košarka Mlađi uzrasti KK Stoja ponovno organizira Ljetnu školu košarke

KK Stoja ponovno organizira Ljetnu školu košarke

SHARE

KK Stoja već dugi niz godina organizira Ljetnu školu košarke, pa će tako i ove godine nastaviti sa istom praksom, ali sa jednom novinom. Naime, KK Stoja od ove godine po prvi put pruža roditeljima mogućnost da svoju djecu ostave u kampu do 16 sati.

Tako će nakon službenog djela koji traje od 8 do 11 sati, a koji je kao i prijašnjih godina besplatan, djeca moći ostati i na drugom djelu kampa koji će se osim na vanjskim košarkaškim igralištima odvijati na šetalištu Lungomare te na gradskom kupalištu Valkane.

Voditelj kampa biti će Igor Valić, licencirani trener sa dugogodišnjim košarkaškim iskustvom u svim dječjim kategorijama koji je trenutno angažiran u KK Poreč. Ostali voditelji su treneri sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođenje i nadzor odvijat će se kroz sportske aktivnosti, kreativne radionice te razne zabavne sadržaje i goste iznenađenja.

Kamp će raditi od ponedjeljka do petka bez obzira na vremenske prilike, a u slučaju kiše, program će se provoditi u sportskoj dvorani OŠ Stoja. Djeca koja ostaju u produženom boravku imati će dva obroka: marenda i ručak. Svi polaznici kampa dobit će majicu.

Termin kampa je od 06.07.2020. do 17.07.2020. Radno vrijeme kampa je od 7,45 do 16,15 sati. Predviđena dob polaznika je od 7 do 12 godina. Kamp će se provesti uz poštivanje svih sigurnosnih mjera koje su u ovom trenutku na snazi.

Sve informacije o kampu dostupne su na klupskoj Facebook i web stranici te putem e-maila kluba info@kk-stoja.hr ili na broj mobitela 098/1633362.