Home Košarka A1 Liga košarkaša Kormilo Pule 1981 dano u ruke Sandru Niceviću

Kormilo Pule 1981 dano u ruke Sandru Niceviću

SHARE

Košarkaški klub Pula 1981 službeno objavljuje da je Sandro Nicević, proslavljeni hrvatski reprezentativac i olimpijac, novi trener seniorske ekipe Bijeloplavih.

Sandro je u klubu radio i tijekom prošle sezone, kao stručni suradnik i individualni trener te se daljnja suradnja prirodno nametnula, obostrana je želja nastaviti dizati nivo kvalitete u pulskoj košarci, a znanje i iskustvo Nicevića ozbiljan su iskorak ka zajedničkom cilju.

Nicević je igračku karijeru završio pretprošle godine, nakon četiri sezone u Orlandini iz Capo d’Orlanda, a uspjehe koje je ostvario teško je nabrojati, spomenimo samo 5 prvenstava i 3 Kupa Hrvatske s Cibonom, prvenstvo Španjolske s Malagom, francuski Kup s Le Mansom te srebrnu medalju i titulu MVP-a na europskom prvenstvu U-18 1994. godine.

Osim navedenih klubova igrao je još i za Frank, Dubravu, Union Olimpiju, AEK, Bešiktaš, Benetton, Montegranaro, Treviso Basket te pulske Gradine. Klub se ovim putem želi još jednom zahvaliti treneru Branimiru Paviću na iznimno predanom i ozbiljnom radu odrađenom protekle dvije sezone te mu želi sreću u nastavku karijere.