Home Rukomet Prva HRL Jug KORONO, ŠTO MI RADIŠ | Solinjani potukli riječi urednika i ostali u...

KORONO, ŠTO MI RADIŠ | Solinjani potukli riječi urednika i ostali u ligi!

SHARE

Priča kreće ovako. Nakon gostovanja u Labinu gdje su Solinjani zaista izgledali kao ne baš ozbiljna momčad, na ovom je portalu napisano kako su njihovi izgledi za ostanak u ligi veoma mali.

Naslov „Ratkajec i Štingl započeli možebitni ispraćaj Solinjana iz lige“ naljutio je Dalmatince iz legendarne Bilankuše, ali reagirali su više simpatično nego grubo.

„Dečki, evo javili su mi pa da vratim pozdrave, ali još bitnije, da se ispričam ako sam nekoga od Vas uvrijedio. Morate priznati da prezentacija u Labinu nije bila dobra. Čak i ako ne priznate, morate mi dozvoliti da ja pišem što želim i blamiram se ili poentiram pod svojim imenom.

Sretno u daljnjem natjecanju RK Solinu!

PS. Ako ostanete u ligi, na IstraSportu ćete dobiti tekst naslova “Solinjani potukli riječi urednika i ostali u ligi!“, napisao je urednik IstraSporta prije sedam tjedana na društvenoj mreži.

Ne priznajemo baš pogrešku, jer su Solinjani u prekidu bili u zoni ispadanja, a ispred sebe imali raspored za kojeg bi i optimisti u njihovim redovima rekli da nije baš pozitivan, ali riječ se ne gazi.

Nema veze kako, ali Solinjani su ostali u ligi i igrati će Prvu HRL Jug i dogodine! Više sreće i veselja u Bilankuši naredne sezone momci, samo ne protiv istarskih klubova!