Home Nogomet Prva ŽNL Istra Kovačevićeva eskadrila se lako obračunala s jedva složenim Muntićem

Kovačevićeva eskadrila se lako obračunala s jedva složenim Muntićem

SHARE

Dok uprava Muntića planira na proljeće od svoje momčadi napraviti renesansu, rubrika primljenih golova puni im se kao kreveti starleta sa estrade. Rabac je još jednom pokazao da se na Mestalli radi ozbiljno te kako je to klub koji raste iz dana u dan, a da je seniorska momčad možda i dvostruko zrelija nego lani kad je u posljednjim kolima spasila status.

Zanimljivo, danas su Rapčanima više od polovice pogodaka postigli braniči. Prvi je ‘krenuo’ Igor Munjas, udarcem iz slobodnog udarca da bi nakon toga odličnu formu potvrdio Viktor Perak udarcem s 15 metara iskosa.

Ako je dvojbi i bilo, a nije, u 62. minuti Vedran Biočić glavom “zakucava” u gol centaršut mladog Antonija Lazarića. Do kraja susreta nova asistencija Lazarića i pogodak Mladena Božičevića, a konačnih 5:0 je djelo Sandija Bela na asist Peraka.


RABAC – MESTALLA – 1. ŽNL – 7. kolo – SUDAC: Željku Bunčić (Poreč), POMOĆNICI: Perica Nikolić (Poreč) i Luka Herak (Sveti Lovreč)

RABAC – MUNTIĆ 5:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Munjas 11′, 2:0 Perak 28′, 3:0 Biočić 62′, 4:0 Božičević 65′, 5:0 Belo 73′

RABAC: Radočaj (81. Terzić), Uhač (64. Džinić), Božičević, Lazarić (81. Ipavec), Škopac, Vidas (74. Dobrić), Perak, Belušić (74. Ibraimoski), Munjas (81. Brenčić), Vlačić (64. Belo), Biočić

Trener: Vedran Kovačević

MUNTIĆ: Kristaj, Ušić, Piton, Šestan (78. Išić), Matana, Avčinikov, Ljubas, Radolović, Širol, Manojlovski, Preston

Trener: Denis Išić