Home Rukomet Ostalo Kovari dočekuje snažni Ogulin – Banović: “Dečki su dobro trenirali, spremni su...

Kovari dočekuje snažni Ogulin – Banović: “Dečki su dobro trenirali, spremni su za nastavak prvenstva i vjerujem da neće razočarati”

Nakon intenzivnih priprema i suočavanja s izazovima vezanim uz zdravstveno stanje igrača, rukometaši RK Rudar Adria Oil su spremni zakoračiti u drugi dio sezone. Iako su se suočavali s nedaćama, pokazali su nevjerojatnu predanost i rad u pripremnom razdoblju.

S tri pripremna susreta iza sebe, unatoč tome što nisu uspjeli upisati pobjedu, igrači su pokazali iznimnu posvećenost i borbenost na terenu. Važno je istaknuti da nisu imali privilegiju igrati s kompletnim sastavom nijednu od tih utakmica, što svjedoči o izazovima s kojima se klub suočavao.

Sada, dok se pripremaju za prvu službenu utakmicu protiv ekipe Ogulina na domaćem terenu. Trener Inko Banović optimistično gleda prema budućnosti.

“Očekujem tvrdu utakmicu svih 60 minuta. Oni su trenutačno druga ekipa prvenstva i njima su potrebni ovi bodovi da bi držali korak sa Senjom, no mi igramo doma i ništa osim pobjede ne želimo. Dečki su dobro trenirali, spremni su za nastavak prvenstva i vjerujem da neće razočarati. Pozivam sve da nas dođu podržati”, izjavio je trener Banović.

Iako je ekipa Ogulina nanijela poraz na početku sezone, Rudari su se prilagodili, naporno trenirali i vježbali te su spremni za izazov. Utakmica će se odigrati u subotu, 17. veljače, s početkom u 20:00 u sportskom centru Franko Mileta.

„Pozivamo sve Labinjanke, Labinjane i ljubitelje rukometa da se pridruže i pruže podršku našim Kovarima u njihovom nastojanju da ostvare pobjedu. Vaša podrška bit će ključna u stvaranju pozitivne atmosfere na tribinama. Budite osmi igrač i zajedno do pobjede“ – poručili su iz kluba.