Home Nogomet Treća HNL Zapad Kovari kreću 18. siječnja, uvode i funkciju kondicijskog trenera

Kovari kreću 18. siječnja, uvode i funkciju kondicijskog trenera

SHARE

Sinoć je na društvenoj mreži predsjednik Rudara Remzo Zalihić objavio status/fotografiju na kojoj je evidentno prvi sastanak vezan uz drugi dio polusezone. Naime, na njoj su sportski direktor kluba Nedjeljko Josipović, glavni trener Elvis Brajković i njegov pomoćnik Emil Lazarić.

Kako je Zalihić obavijestio, usuglašena je lista želja po pitanju igračkog kadra, a možda najvažnija novost je uvođenje funkcije kondicijskog trenera. Naglašeno je kako je cilj jedno od prva tri mjesta i kvalifikacije za II HNL, ali bez ikakvog imperativa te plasman u četvrtfinale Kupa Hrvatske.

Prvu prozivku Kovari bi trebali napraviti 18. siječnja 2021. godine, a posebno su zanimljive i okolnosti objave. Naime, čini se da sve to skupa podosta veseli nogometaše Rudara jer ih je dosta “lajkalo” tu objavu, a pohvalan je bio i Neven Špiranac, priznati istarski nogometaš koji je, čini se pomalo sjetno, dodao: “Sutra je 01.12., a čovjek sve rješio”. Teško je to ne povezati s tim da je Špiranac godinama bio član rovinjskog trećeligaša.