Home Nogomet Ostalo KRAĆA OD KVALITETNOG SEXA: Održana Skupština NSŽI-a, sve odluke donesene jednoglasno

KRAĆA OD KVALITETNOG SEXA: Održana Skupština NSŽI-a, sve odluke donesene jednoglasno

Pune 24 minute trajala je večerašnja Skupština NSŽI-a u Pazinu. Krenulo se s minutom šutnje za sve one koje je istarski nogomet izgubio u proteklom razdoblju, a onda je na početku izabrano radno predsjedništvo u kojem su bili predsjednik NSŽI-a Darko Raić Sudar te čelnici pulske Istre i Pazinke, Vaso Berak i Dragan Jovičić.

Zapisničar je bio Paolo Prodan, administrativni tajnik NSŽI-a, a verifikacijska Komisija sastojala se od Aljoše Radolovića, Stjepana Sinožića i Fajde Begovića. Brojači glasova (na kraju nisu ni trebali) bili su Robi Fonović, Lara Bulić i Miodrag Mavrić, a ovjerovitelji zapisnika su bili Radovan Cukon i Dragan Stokić.

Sve su se odluke donijele jednoglasno – i dnevni red pa su usvojeni zapisnici s prošlih Skupština, ali i rebalans plana prihoda i rashoda NSŽI-a za 2022. godinu.

Nadalje, Darko Raić Sudar, bez obzira što je nenormalno vidjeti ovoliku pasivnost skupštinara, zaslužuje maksimalne pohvale za sporo, transparentno i detaljno objašnjenje programa rada NSŽI-a za 2023. godinu, ali i prijedlog plana prihoda i rashoda za 2023. godinu koji su također usvojeni jednoglasno.

Potvrđena je informacija koju smo vam već obznanili, a to je kako će NSŽI istarske klubove do kraja godine darivati s čak 550 nogometnih lopti najviše kvalitete, marke Uhlsport, s kakvima se igra SuperSport HNL.

Predsjednik NSŽI-a Darko Raić Sudar

Zorislav Srebrić održao je dva kratka govora, na početku i na kraju, ali o tome će govora biti u zasebnom izvještaju, a jedino pitanje postavio je predstavnik NK Brtonigle NV, predsjedniku Raić Sudaru, u vezi NS Umag, a nezadovoljan njihovim radom.

Sva je sreća da nije bilo pitanja u vezi još besmislenije nogometne organizacije, NS Pazin, ali kako neslužbeno saznajemo, i to će središte u 2023. godini poprimiti nekakav drugi oblik – ili ga neće biti. Ovakav je svrha sam sebi. Dobro, još nekim pojedincima.

Za kraj, neki će reći nevažno, neki će reći najvažnije – gastronomija uz druženje. Sljedeći put kad u istarskom nogometu nastane nekakav problem, samo one koji se ‘bune’ treba sjetiti na ovo predvečerje u Pazinu. Mirno i spokojno.