Home Nogomet Istra 1961 Krećemo danas ujutro ili popodne, u svakom slučaju tijekom dana, u neko...

Krećemo danas ujutro ili popodne, u svakom slučaju tijekom dana, u neko vrijeme, ili sutra…

SHARE

Danas, konačno, nakon što je ostatak prvoligaškog društva već debelo zagazio u zimske pripreme, kreću i stanovnici Alda Drosine. Iako, niti na službenim stranicama kluba, gdje stoji zadnja vijest koja je objavljena 20. prosinca, a niti na drugim kanalima, nije jasno hoće li se momci na Drosini okupiti ujutro ili u popodnevnim satima, hoće li to učiniti na pulskoj bombonjeri ili u Medulinu, jasno je jedno.

Od srijede startaju sa pripremnim utakmicama na 8. Arena Cupu! No, ni na stranici arenahotels.com koja dio svoje brige vodi o eventima u Medulinu, nije jasno koja će momčad nastupiti na ovom “prestižnom” kupu umjesto Slaven Belupa koji je, da podsjetimo otkazao svoj boravak u Medulinu zbog Covida još prije tri dana.

Bilo kako bilo, danas se svakako okupljaju pulske nogometne snage, a informacije, koje stižu na kapaljku, odnosno jedva cure kroz istu, podijeliti ćemo sa Vama u nekim kasnim popodnevnim, večernjim ili sutrašnjim ranojutarnjim satima. Jer, drukčije sa ovom garniturom na Drosini ionako ne ide…