Home Nogomet Treća HNL Zapad Krenule Šuranove trupe, vratio se Manuel Perković

Krenule Šuranove trupe, vratio se Manuel Perković

SHARE
Manuel Perković (FOTO: Alex Knapić)

Danas su pripremni period započeli nogometaši porečkog Jadrana. Iako im je želja pokušaj ulaska u Drugu HNL, prvenstvena im je ambicija osigurati sljedeće godine nastup u jedinstvenoj Trećoj HNL.

A u tome bi im morao pomoći Manuel Perković, povratnik iz Mladosti iz Rovinjskog  Sela. Perković je i ovu sezonu započeo u Jadranu, a sjećamo se i njegovog pobjedonosnog pogotka u prvome kolu protiv Grobničana, pa porečki stručnjak može biti i te kako zadovoljan njegovim povratkom.

Vratara Mišića uhvatila je viroza, Leko je operirao rame, Mofardin će se priključiti porečanima kroz tjedan dana, dok je David Ereiz otišao za Njemačku, pa je stoga na upravi porečkog trećeligaša zadatak da u što skorijem roku dovedu još nekolicinu pravih pojačanja kako bi se porečke ambicije ostvarile i kako bismo ih sljedeće godine mogli gledati u višem rangu natjecanja.

Dogovoreni su i svi pripremni ogledi, pa će tako momci Dalibora Šurana već ove subote odmjeriti snage protiv juniora pulske Istre 1961. Sedam dana nakon toga suparnik će biti pulski Uljanik, a 03. veljače sučeliti će se Pamićevom Karlovcu.

Tri dana nakon susreta protiv Karlovca za suparnika po mjeri odabran je austrijski trećeligaš FC Mauerwerk, dok će prije zaostale utakmice koju protiv susjeda iz Novigrada igraju 26. veljače oprobati svoju spremnost protiv Buja i četvrtoligaškog lidera iz Medulina.