Home Nogomet Treća HNL Zapad KRENULE TRANSFERNE AKTIVNOSTI: Ivan Macan blizu potpisa s novim klubom!

KRENULE TRANSFERNE AKTIVNOSTI: Ivan Macan blizu potpisa s novim klubom!

Jedan od najboljih istarskih napadača u proteklih deset godina, Vodnjanac Ivan Macan, nije previše razmišljao ove zime te više neće braniti boje “Stare dame” iz Opatije.

Znao je da trener Opatije Zoran Bogolin, koji je inače ugodan prema svakome (osim možda ponedkad tijekom 90 minuta igre), njemu realno nije dao kvalitetnu šansu pa je “vodnjanska kobra” odlučila potražiti novu sredinu.

Podsjetimo, Macan je u šestogodišnjoj labinskoj epizodi postigao 91 gol u 146 prvenstvenih susreta, što samo svjedoči o kakvoj se „ubojici“ protivničkih ambicija radi. Međutim, u Opatiji je ove sezone u osam nastupa dobio tek 117 minuta. Pogađate, i to mu je bilo dovoljno za barem taj jedan postignuti pogodak.

Cijele jeseni zainteresirani klubovi slali su upite prema Macanu, a sada se zna i „pobjednik“ tog nadmetanja, ili se barem tako čini. Naime, porečki Jadran najbliže je dovođenju Ivana Macana, a napadač iz Vodnjana neće trebati ni mijenjati ni poslodavca, obzirom da Valamar svoje hotele ima i u Poreču.

Dojam je kako su svi su na dobitku ovim transferom, čak i neki drugi istarski klubovi, o čemu će biti govora u narednim tjednima.

Previous articleOkončana 14. po redu Olimpijada OŠ Labinštine, projekt Siniše Verbanca sljedeće godine slavi mini-jubilej!
Next articleSULUDE AMBICIJE POMAHNITALIH VOĐA: Spaladium Arena se zatvara, u sljedeća tri mjeseca će biti ispražnjena