Home Nogomet Druga NL Krešimir Luetić rastužio Porečane, na kraju remi s okusom poraza

Krešimir Luetić rastužio Porečane, na kraju remi s okusom poraza

Nogometaši Jadrana danas nisu uspjeli u svom naumu – s pobjedom krenuti u službene utakmice 2023. godine. Ostati će žal, jer su u jednom trenutku imali 3:1 i apsolutnu dominaciju nad utakmicom, ali ova je liga pokazala da se igra do kraja, a da se ne predaje nitko.

Hrvace su danas imale ekstra raspoloženog Krešimira Luetića, bivšeg nogometaša Splita, koji je zabio „hattrick“, od čega prvi na ubačaj ubačaj Kukoča s lijeve strane. No, u 35. minuti Ivan Macan pokazuje kvalitetu i s 18 metara iz okreta prizemno pogađa za 1:1.

Početkom drugog dijela Mate Ivetić je izborio jedanaesterac, a Ivan Al Tharwan realizirao ga je za 2:1 da bi sredinom poluvremena sjajnim udarcem na 3:1 povisio Antonio Siljan. Činilo se tada kako će svi bodovi ostati u Poreču. Ali, Luetić je do kraja dvaput „bocnuo“ za konačnih 3:3.


POREČ – SRC VELI JOŽE – SUPERSPORT DRUGA NL – SUDAC: Ivan Vukančić (Benkovac) POMOĆNICI: Mario Lončar (Čačinci) i Dario Pranjić (Dugo Selo) DELEGAT: Krešimir Ćato (Slavonski Brod)

JADRAN POREČ – HRVACE 3:3 (1:0)

Strijelci: 0:1 Luetić 14′, 1:1 Macan 35′, 2:1 Al Tharwan 52′-11m, 3:1 Siljan 72′, 3:2 Luetić 78′, 3:3 Luetić 86′

Žuti kartoni: Žiković, Bernobić D., Siljan, Šverko (Jadran Poreč) Pervan, Vujčić, Kelez (Hrvace)

JADRAN: Pavlić, Šverko, Al Tharwan (73. Matteoni), Macan, Ivetić, Sumić (50. Lepinjica), Srzentić, Žiković, Siljan, Bernobić D., Banić

Trener: Dalibor Šuran

HRVACE: Brdar, Vujčić, Bilić, Luetić, Ljubić (77. Barać), Kekez, Botica (61. Vučković), Pervan, Kukoč (61. Bolanča), Bakić (85. Prančević), Kelez

Trener: Grgica Kovač


Previous articleNino Kos krenuo prvenstvenom pobjedom, Kanarinci su opet drugi!
Next articleRukometaši Rudara Adria Oil svladali Opuzen i pojačali nadu