Home Nogomet Mlađi uzrasti KUP HRVATSKE | Juniori Uljanika priredili senzaciju, Istra 1961 glatko poražena na...

KUP HRVATSKE | Juniori Uljanika priredili senzaciju, Istra 1961 glatko poražena na Krimeji

SHARE
Zoran Moravac

Danas su se odigrale utakmice Završnice Hrvatskog nogometnog kupa za Juniora za regiju NS Rijeka. Iako nemamo službenu potvrdu, za pretpostaviti je da je to ustvari samo poludirigirani ždrijeb kako bi se uštedilo na putu pa su na tom području „složena“ tri para.

Nehaj i Grobničan, Orijent 1919 i Istra 1961 te Rijeka i Uljanik. Upravo su potonji, juniori Zorana Moravca napravili veliku senzaciju i danas na Verudi pobijedili riječkog velikana s 2:1.

Golove su postigli Ivan Mihael Lenić i Antonio Siljan, osim njih, u ovom uspjehu, sudjelovali su još i Matej Marković, Matija Brizić, Paolo Verk, Nikola Radović, Emir Kudić, Patrik Ružić, Loren Vitasović, Jan Pecirep, Antonio Gračić, Matko Tepšić, Matej Šimek, Jan Lazarević, Leonardo i Deni Šuran, Mauro Ivančić i Leon Hodžić.

S druge strane, juniori Istre 1961 ne izgledaju nimalo dobro i čini se da najveći problem nije bio trener Valdi Šumberac. Naime, danas su na Krimeji poraženi s glatkih 3:0, a u momčadi Ivana Lajtmana nastupila su i tri stranca.