Home ISTRA Nogomet KUP ISTRE | Medulin 1921 uvjerljivo protiv Muntića, Dajla izbacila Umag Mladost

KUP ISTRE | Medulin 1921 uvjerljivo protiv Muntića, Dajla izbacila Umag Mladost

FOTO: Tihomir Geršner

Danas su odigrana još tri susreta Kupa NSŽI. Podsjetimo, prvi su susreti odigrani u tjednu. Dajla je u Umagu pobijedila 5:4 golom Emila Zubina iz jedanaesterca u posljednjoj minuti nakon što je u vodila tri gola razlike u dva navrata.

Žminjci su nakon ruleta jedanaesteraca s 4:3 pobijedili Mladost iz Rovinjskog Sela, a u igri nije bilo pogodaka. Velovršani i Valbandonci sastali su se na Tivoliju, a u regularnom dijelu je Nikola Vučetić poništio domaće vodstvo golom Anela Škiljana. Na jedanaesterce su prošli gosti iz Valbandona.

Iskra je golom Asmira Lakića povela u 24. minuti, a u posljednjem minutu susreta Nedešćanima je jedanaesterce donio Alen Imširević. Logično, jer su u rulet jedanaesteraca ušli u psihički boljem stanju, u sljedeću rundu Kupa prošli su Nedešćani.

Najsigurniji su bili Medulinci koji su „prvi set“ pobijedili Muntić sa 6:1. Za goste je počasni gol zabio Marin Katović, a kod domaćih, golove su postigli Marko Kontošić (2), Ivan Šistov, Arnel Jusić, Milivoj Simeunović i Ivan Bubić.

Dakle, u osminu finala Kupa NSŽI prošli su Valbandon, Medulin 1921, Žminj, Jedinstvo Omladinac i Dajla, a još se imaju za igrati utakmice: Pula ICI-Banjole, Brtonigla NV-Vrsar, Kaštelir Labinci-Višnjan, dok je direktno prošla slobodna Istra Pula.