Home Boćanje Istarske lige KVALIFIKACIJE | BK Tar-Vabriga i BK Učka iz Čepića u narednoj sezoni...

KVALIFIKACIJE | BK Tar-Vabriga i BK Učka iz Čepića u narednoj sezoni će sezoni igrati Drugu IBL Jug!

Boćari Učke iz Čepića jučer su u uzvratnoj utakmici u Rovinjskom Selu remijem 10:10 izborili Drugu IBL Jug! Čepljani su u prvoj utakmici kvalifikacija slavili s 15:5 pa su u gostima samo trebali obraniti prednost što su i uspjeli za veliko slavlje.

Boćarski klub Učka iz Čepića može se pohvaliti najboljim periodom u povijesti kluba jer su promovirani dvije lige u dvije godine, a ostvarili su to izvedbama na jogu. Nije bilo nikakvih reorganizacija, već su pukom kvalitetom i treninzima stigli do Druge IBL Jug.

U drugom susretu koji je odlučivao hoće li u Drugu IBL Jug BK Višnjan ili će u toj ligi ostati BK Tar-Vabriga, potonji su pobjedom 13:7 u dvorani u Labincima došli do osiguravanja statusa županijskog drugoligaša i u narednoj sezoni.

Podsjetimo, Višnjanci su bili jako blizu, prvu su utakmicu pobijedili s 12:8, ali nakon jučerašnjih 13:7 za Tar-Vabrigu, pobjeda u prvoj utakmici nije im bila dovoljna. Jučer je ponovno odlično odigrao Nino Bibulić, autor dvije pobjede za Tar-Vabrigu, a prvo ime susreta bio je Branko Knapić s tri pobjede. Kod gostiju najbolji Daniel Perhat s dvije pobjede.

Previous articleISKUSTVA NEĆE NEDOSTAJATI | Nakon Kruškića, Vodnjanci doveli još dva ljetna pojačanja!
Next articleGeneracija Y uvjerljivo do titule prvaka na 28. Memorijalu „Klaudio Kiršić“ u Nedešćini, Lepinjici dvostruka titula