Home Košarka A2 liga košarkaša Kvarner 2010 ove subote gostuje u Pazinu, oprašta se poznati riječki arbitar

Kvarner 2010 ove subote gostuje u Pazinu, oprašta se poznati riječki arbitar

U subotu, 16. rujna 2023., u 18 sati u školsko gradskoj dvorani otvara se košarkaška sezona u Pazinu. Povodom oproštaja od suđenja riječkog suca Roka Milina nakon 27 godina suđenja protivnik mladoj pazinskoj ekipi je trenutno prvoligaška ekipa riječkog Kvarnera 2010 iz Rijeke veliki favorit natjecanja u prvoj ligi.

Za goste će u utakmici sa u kojoj se očekuje veliki broj atraktivnih poteza između ostalih igrati dojučerašnji igrač Stoje Marin Đugum MVP prošlogodišnjeg natjecanja, Amerikanac Fells, ovogodišnja pojačanja Čakarun, Lisica, Zelanto i Vujasinović, te riječki mladići Vucić, Smojver, Delpin predvođeni vječitim mladićem Sinišom Štembergerom.

Domaći igrači se zbog raznih obveza još nisu kompletirali te će nedostajati neki igrači što je prigoda dečkima koji će istrčati da se protiv renomiranih profesionalnih igrača jednostavno bore bez ikakvog pritiska cijeneći dres koji nose.

Previous articleUspješno održan 24. plivački maraton Sv. Eufemija u Rovinju: Plivači uživali u prekrasnom vremenu i natjecanju
Next articleBAĆAC WINERY PRVA ŽNL – 3. kolo: Ljubav, mir i prijateljstvo, ali i borba za vrh i za ostanak u ligi