Home ISTRA Jedrenje Kvarnerovci jedrili u Ičićima

Kvarnerovci jedrili u Ičićima

SHARE

Od petka 17. do nedjelje 19. studenog, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner Dino Kalac, Manola Miletić, Eugen Kulić Golja, Dorian Čekada, Andrea Batelić, Filip Smoković i Alesia Juričić u pratnji trenera Vlade Matijevića učestvovali su na regati ACI Optimist Cup 2017 koja se održavala u Ičićima u organizaciji Yacht Cluba Croatia.

Ovo je druga kvalifikacijska regata regije Sjever za novu sezonu 2017./2018. prema novom sustavu natjecanja za klasu Optimist. Na regatu se odazvalo ukupno 81 jedriličarki i jedriličara iz hrvatskih klubova koji pripadaju regiji Sjever.

Uspješno su odjedrena četiri plova. Iz redova JK Kvarner najbolji rezultat u ukupnom poretku ostvario je Dino Kalac koji je zauzeo 21. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj na 15. mjestu u trećem plovu. Manola Miletić zauzela je 24. mjesto u ukupnom poretku i osvojila drugo mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina. Eugen Kulić Golja zauzeo je 44., Dorian Čekada 50., Andrea Batelić 61., Filip Smoković 68. i Alesia Juričić 70. mjesto.