Home Rukomet Ostalo LABIN IMA VICEPRVAKINJU SLOVENIJE | Anna Dobrić: Kroz cijelu sezonu igrale smo...

LABIN IMA VICEPRVAKINJU SLOVENIJE | Anna Dobrić: Kroz cijelu sezonu igrale smo dobar rukomet

SHARE

Krim Mercator je najjača slovenska ekipa u najjačoj ženskoj rukometnoj ligi te su i ove godine osvojile naslov. Međutim, veliko pozitivno iznenađenje je ekipa Zelenih Dolina Žalec čije boje brani i jedna Labinjanka.

Anna Dobrić je iz riječkog Zameta u Sloveniju stigla ovog ljeta te se očito sjajno snašla u novoj sredini. Naime, u posljednjem susretu protiv Krima postigla je sedam pogodaka, a prije toga šest u slavlju protiv Mlinotesta. Sezonu završava s prosjekom od 3,4 gola po susretu u najboljoj slovenskoj ligi.

Nakon proslave titule viceprvaka za mali klub iz Žalca, dobro raspoložena Anna Dobrić je rekla: „Unatoč ozljedama koje su nas mučile cijelu sezonu, postigli smo više od očekivanog i uzeli tu srebrnu medalju za koju smo stvarno jako naporno radili. Kao jedna od mlađih ekipa u ligi s prosjekom od 19 godina, mislim da smo kroz cijelu sezonu pokazali dobar rukomet i zajedništvo na terenu i to se na kraju vidi i na tablici“, rekla je talentirana rukometašica te dovršila:

„Krim je naravno još uvijek nedodirljiv. Jučer smo proslavili osvojeno drugo mjesto, sutra se vraćamo treninzima te treniramo do kraja ovog mjeseca, a onda malo godišnjeg odmora da se napunimo baterije za novu sezonu koja će sigurno biti psihički puno teža s obzirom da su se sad očekivanja povećala.“