Futsal

Labin ponovno ugošćuje futsal kremu – igra se turnir u čak pet kategorija – može li kod seniora netko s trona “skinuti” Domino Maling?

Od ove godine prvi puta dječji turnir je odvojen od seniorskog kada je u pitanju popularna “Me Gusta” i igra se na crvenom igralištu. Uglavnom su na turniru nastupale kategorije U9 i U11, a od ove godine pridružuje im se i kategorija U13.

Turnir kreće u ponedjeljak, prva dva dana igraju se utakmice po skupinama, a program kreće od 17 sati. U srijedu se igra završnica (polufinala i finala) u sve tri kategorije. Na turniru sudjeluju klubovi sa Labinštine, plus naši dragi gosti iz kluba Istra Pula.

U9

Igra šest klubova, u skupini A su NK Iskra, NK Potpićan i NK Rudar Zeleni, a u skupini B NK Rudar Crni, NK Istra Pula i NK Raša. Prva dva iz svake skupine idu u polufinale. Naslov lanjskih pobjednika brani ekipa NK Iskre.

U11

Igra šest klubova, u skupini A su NK Iskra Žuti, NK Potpićan i NK Rudar Crni, a u skupini B NK Rudar Zeleni, NK Iskra Crveni i NK Raša. Prva dva iz svake skupine idu u polufinale. Naslov lanjskih pobjednika brani ekipa NK Rudar.

U13

Igra šest klubova, u skupini A su NK Iskra Crveni, NK Raša i NK Rudar Crni, a u skupini B NK Rudar Zeleni, NK Istra Pula i NK Iskra Žuti. Prva dva iz svake skupine idu u polufinale.

MALONOGOMETNI TURNIR ADMIRAL ME GUSTA CUP 2024

Nakon najmlađih, na teren u četvrtak izlaze seniori i veterani. U četvrtak i petak igra se natjecanje po skupinama, dok je subota predviđena za završnicu, od četvrtfinala na dalje.

Program započinje u 17 sati, dok u subotu kreću nešto ranije, u 16:00. Veliko finale seniora planirano je nešto iza 23 sata. Kod seniora će nastupiti 18 ekipa, a kod veterana šest. Izvlačenje skupina održati će se u utorak, na poluvremenu utakmice polufinala EP, na samom igralištu.

Naslov pobjednika brani pulska ekipa sa labinskim sponzorom Domino Maling, koji su u nizu od četiri osvojena turnira u našem gradu, dva ljetna i dva zimska. Ove godine prema najavama dolaze ekipe iz Slovenije i BiH, tako da će Dominu sigurno biti puno teže obraniti naslov.

POSEBNA PONUDA ORGANIZATORA

Osim bogate ponude hrane i pića s jako pristupačnim cijenama caffe bara Me Gusta i našeg Mike, organizator poklanja djeci dva velika “napuhanca” koja će biti instalirana na travnatom igralištu tijekom trajanja turnira.

Tako će klinci moći uživati u pauzama od utakmica, a i oni najmlađi koji ne igraju nogomet će se moći lijepo zabaviti.

A kako i oni nešto stariji ne bi ostali zakinuti, za njih će se organizirati i gledanje polufinala Europskog prvenstva u nogometu, u utorak i srijedu na velikom platnu na košarkaškom igralištu!

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031